Nataša urnebesnom izjavom nasmejala sve: “Moram da se pipnem i liznem, ja sam kao majmunica”


5 shares

– Ja funkcionišem kada mi pruže ruke i onda mogu da obrćem tu energiju, meni treba da se ja diram sa mojom publikom – rekla je Bekvalčeva

Pevačica Nataša Bekvalac (39) svojim priznanjem, da mora da bude bliska sa svojim fanovima, odnosno da mora da se pipne i lizne sa svima, oduševila je, ali i nasmejala sve.

Nataša je gostovala je u emisiji “Premijera – vikend specijal”, gde je govorila o svom koncertu u Štark areni koji je zakazan za 14. februar 2020. godine, a onda je otkrila  da po uzoru na svetske zvezde želi da bude što bliža sa svojom publikom.

– Gledala sam razne svetske zvezde, zaključila sam da, i kad je koncert preskup, kao što će biti i naš, i kad je scenografija fenomenalna, ali ako izvođač nema kontakt sve pada u vodu. Ako se ne uključiš previše, sve bude fenomenalno, ali nešto fali, fali to što je najvažnije, sve što radimo pada u vodu ako ti ne možeš da uđeš u vezu, u srce svakog čoveka. U Tivtu sam shvatila, posle sam bila i u Areni na koncertima, meni bi kao izvođaču zasmetalo što je publika odvojena od izvođača. Nemoj mi odvajati, ja moram da se pipnem i liznem sa njima. Ja funkcionišem kada mi pruže ruke i onda mogu da obrćem tu energiju, meni treba da se ja diram sa mojom publikom – rekla je Nataša u emisiji “Premijera”.

Pevačica je istakla da je za nju važna simbolika datuma kog je zakazala koncert u Areni.


Like it? Share with your friends!

5 shares

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
LOL LOL
0
LOL
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
WTF WTF
0
WTF
hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
win win
0
win