Connect with us

showbiz

Natašu Bekvalac majka stavila na teške muke, pevačica komentarom nasmejala sve!

Published

on

natasu-bekvalac-majka-stavila-na-teske-muke,-pevacica-komentarom-nasmejala-sve!

Pevačica Nataša Bekvalac veoma vodi računa o svojoj ishrani, a sada je priznala da joj je i te kako teško da održi željenu kilažu.
Ona redovno trenira i na posebnom je režimu ishrane kako bi dostigla željeni izgled.

Zbog striktnog režima, Nataši su uskraćene pojedine omiljene namirnice, a sada je objavila koliko joj je teško palo što ne može da pojede gibanicu koju je napravila njena majka.

– Evo šta ona, moja mama, napravi kada smo kod nje i kada joj kažem da sam na specijalnoj ishrani! Kaže ona meni: “Nije poenta da ne jedeš kad nemaš šta da jedeš, već da ne jedeš čak i kada vruća gibanica stoji ispred tebe. to je karakter i volja”, napisala je Bekvalčeva uz fotografiju domaće gibanice.

Foto: Printscreen/InstagramPotom je usledila nova objava, kojom je nasmejala fanove. Naime, Nata je uslikala salatu sa piletinom i napisala:

– Sve najgore želim ljudima koji žderu šta žele u ogromnim količinama i mršavi su. Tu prvenstveno mislim na moju sestru Natašu. Ja sam anđeo, predivna sam i jedem svoju salaticu i uživam i uopšte mi se ni ne jede gibanica, ja mrzim gibanicu i generalno testo mrzim – napisala je u šaljivom tonu Nata, a potom je objavila i fotku iz teretane.

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar