Connect with us

showbiz

NE ŽELIM DA BUDEM S NJIM OVDE! BOJIM GA SE: Isplivali detalji sa suđenja Nine Badrić i njenog progonitelja!

Published

on

ne-zelim-da-budem-s-njim-ovde!-bojim-ga-se:-isplivali-detalji-sa-sudenja-nine-badric-i-njenog-progonitelja!

Pevačica nije želela da bude sa njim u istoj prostoriji.
Hrvatska pevačica Nina Badrić suočila se u sudnici Opštinskog kaznenog suda u Zagrebu sa penzionerom Ilijom M. (57), koji ju je dve godine uhodio od Zagreba do Hvara, te joj slao pisma i pesme.

Kako su preneli hrvatski mediji, Badrićeva je uznemirena ušla u sudnicu.

“Ja ne želim s ovim čovekom da budem u sudnici. Ja se njega bojim. Zašto me stavljate u ovu situaciju? Zar nije dovoljno da me godinama uhodi”, rekla je Nina, navodi “Jutarnji list”.

Nakon ove njene izjave sudija je Iliju M. uputio van sudnice, kako bi Nina mogla da da iskaz i priseti se svih okolnosti.

Pevačica je ostala kod iskaza datog u tužilaštvu kad je detaljno opisala da joj je slao pisma i pesme, te joj dolazio na zagrebačku i hvarsku adresu, a uočila ga je i na Braču.

Odgovarajući na pitanja advokata okrivljenog, odgovara li na poruke i komentare obožavalaca koji joj pišu na društvenim mrežama, Badrić je rekla da “odgovara tu i tamo, a da znaju odgovoriti i administratori koji joj vode društvene mreže”.

Potom ju je upitao da li je lično odgovorila na neke komentare Ilije M. ili je pak to u njeno ime učinio administrator i da li je njegove poruke uopšte čitala.

“Ne, koliko se sećam, ja nisam. Ali znam da sam bila zatrpana objavama Ilije M., a to njegovo prezime dosta je poznato u Hrvatskoj. Moguće je da mu je odgovorio administrator, ali to se lako može proveriti”, rekla je Badrić, otkrivši da čita komentare osoba koje lično poznaje.

Osvrnuvši se na deo optužbe da joj je Ilija M. dolazio na zagrebačku adresu stanovanja, advokat ju je pitao gde je tačno usledio taj susret, odnosno da li je bio ispred zgrade ili ispred vrata stana u stepeništu.

“Zvonio je na moje zvono na ulaznim vratima zgrade. Videla sam na kameri sedog čoveka koji me godinama proganja, a kako sam bila u izlasku, sišla sam odmah te sam ga ljudski zamolila da me ostavi na miru i zapretila policijom. Prepala sam se. Tupim staklenim pogledom gledao je u mene i rekao mi da ima ljubavne pesme za mene. Doći na moja vrata na dve različite adrese u dva različita grada i to baš dok sam ja tamo je zastrašujuće”, rekla je pevačica.

Nakon što je Nina odgovorila na sva pitanja, Ilija M. je, kako se navodi, vraćen u sudnicu, te je imao priliku da postavi pitanja pevačici, ali on nije imao pitanja. Kako se dalje navodi, do iduće rasprave biće psihijatrijski veštačen na okolnost njegove uračunljivosti.

Opsednutost penzionera Ilije M. pevačicom pojačala se u avgustu 2018, kad je intenzivno počeo da piše komentare na njenim profilima na društvenim mrežama, a nakon što ga je blokirala, usledili su njegovi dodatni potezi.

Odlazio joj je na kućnu adresu i zvonio na vrata, slao pisma i pesme, pojavljivao se pod prozorima stanova i hotela od Zagreba, preko Brača, do Hvara. Pratio ju je i po prodavnicama, te samo u tišini zurio u nju. Iako mu je Nina Badrić rekla u dva navrata da s njim ne želi nikakav kontakt, on to nije želeo ili nije mogao da shvati.

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar