Connect with us

showbiz

NIJE SAMO DARKO KRIV, BILO JE TU SVEGA! Lazićeva majka otkrila šta sad misli o Marini i da li je čestitala Ani Sević!

Published

on

nije-samo-darko-kriv,-bilo-je-tu-svega!-laziceva-majka-otkrila-sta-sad-misli-o-marini-i-da-li-je-cestitala-ani-sevic!

Majka Darka Lazića kaže da je za svađu potrebno dvoje.
Darko Lazić i Marina Gagić nedavno su potvrdili da već duže vreme ne žive zajedno i da su se razišli, a navodilo se u medijima da je glavni okidač za raskid bio pevačev stil života.

Darko i Marina imaju sina Alekseja, a ovim povodom oglasila se i pevačeva majka Branka Lazić.

“Darko je sam sve rekao. Nije više on mlad ni nezreo. Kao i svaka majka, mislim da je vreme i volela bih da se skrasi i posveti porodici, ali on zna najbolje šta će. Ima dovoljno godina, ali sam odlučuje kako će dalje i šta će. Za svađu je potrebno dvoje, nije samo on kriv… Nisu tu u pitanju samo njegovi izlasci, bilo je tu više razloga što su oni odlučili da se rastanu, ali ja u to ne ulazim”, rekla je Lazićeva majka.

Otkrila je i u kakvim je sadao odnosima sa nesuđenom snajkom Marinom, ali i priznala da joj je žao što dete neće odrastati uz oba roditelja.

“Naravno da mi je žao zbog Alekseja, za njega je najbolje da odrasta uz oba roditelja, ali ja deteta nisam željna, ja ću ga uvek videti. S Marinom sam ostala u dobrim odnosima, komuniciramo, čujemo se. Prvenstveno je bitno ostati u dobrim odnosima zbog deteta, ono ništa nije krivo i treba što manje da oseti rastanak roditelja”, izjavila je Branka.

Bivšoj snajki Ani Sević, koja se nedavno udala u tajnosti, nije čestitala jer nisu u kontaktu, a ni unuku Lorenu, kako kaže, dugo nije videla.

“Nisam se čula sa Anom, čula sam da se udala. Želim joj sve najbolje. Ne znam ni da li joj je Darko čestittao, da li su se čuli… Lorenu nisam dugo videla, ne sećam se tačno kad sam unuku videla poslednji put”, otkrila je Darkova majka koja se i dalje teško nosi sa gubitkom supruga Milana, koji je preminuo u decembru prošle godine.

“Još nisam došla sebi, još ne mogu da verujem da Milana više nema. Teško je, Darko mi jeste podrška, ali ni njemu nije lako sada… Jedno drugom smo podrška”, zaključila je.

Izvor: PressSerbia/Pink.rs

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar