Connect with us

MUSIC

Nova Ilma Karahmet: Pevačica otpevala svetske hitove!

Published

on

nova-ilma-karahmet:-pevacica-otpevala-svetske-hitove!

Koncert koji je za svoju publiku priredila mlada pevačica Ilma Karahmet, svi zainteresovani mogu pogledati na njenom YouTube kanalu. A danas sve očekuje i novo izvođenje, ovoga puta svetski poznatih hitova.
Fredi Merkjuri bi defintivno bio oduševljen kada bi mogao da čuje Ilminu interpretaciju pesama grupe “Queen” koje je ova pevačica otpevala u koncertnim uslovima. Karahmetova je u jednu pesmu spojila hitove “Bohemian Rhapsody”, “Another one bites the dust” i “Crazu little thing called love” i pokazala sasvim novu energiju.

Foto: Almir Ćano i Mirzet Ždralović-“Queen” je moj omiljeni bend i sigurna sam da mnogi ne znaju neke od ovih pesama, a ja sam tu kao zagovornik stare, dobre muzike koja nikada neće i ne sme nestati. To je razlog zbog kog sam se sa vrhunskom ekipom upustila u ovakav projekat. Nadam se da ćete uživati u ovom mešovitom zvuku.

Foto: Almir Ćano i Mirzet ŽdralovićPotpuno razigrana Ilma pokazala je da joj nisu samo balade uža specijalnost, već da savršeno izvodi sve žanrove. Mnogi će se iznenaditi kada Ilmu budu videli u sasvim novom raspoloženju, razigranu na bini poput Fredija Merkjurija.

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar