Connect with us

REALITY

Novi PROBLEMI u raju! Karić NAPAO misicu zbog Anđela!

Published

on

novi-problemi-u-raju!-karic-napao-misicu-zbog-andela!

Aktuelnim učesnicima „Zadruge” pušten je snimak na kojem se Stefan Karić i Jovana Ljubisavljević raspravljaju zbog Anđela Rankovića.

Stefan napao misicu!
Naime, misica je pokušala da objasni zbog čega je došlo do rasprave, ali njene reči bile su okidač za novu svađu.

– On je mislio da ja gledam Anđela, ali mi smo to razjasnili i sad je sve okej. Nas spajaju od samog početka, jer sam rekla da najviše liči na Luku – rekla je Jovana.

– Ja njoj ne verujem, video sam da ga gleda u ogledalu – odlučno je rekao Stefan.

– Da se Anđelo meni dopada, ja bih ranije raskinula i bila sa njim – dodala je Jovana.

– Ja mislim da bi ona bila sa njim, samo da se nije plašila da bude osuđena. Matora, kaži šta ti je Jovana rekla kada si išla na suđenje. Hajde, ustani. Jovanin najveći problem je što je svoju vezu toliko veličala, pa sada izgleda da je vrlo lako prebolela sve. To je problem što je ljudi sada napadaju – objasnio je Karić.

– Rekla mi je da samo poručim kako je ovo sve rijaliti i da ne brinu – otkrila je Matora.

– Ja nikada u životu ne bih nešto ružno rekla o dečku sa kojim sam bila. Jesam to poručila, ali to ne znači da se igram sa Stefanom. Nikada neću pljuvati po nekome koga sam volela. A šta ti, Stefane, radiš? Uzimaš igračke, ulazi ti druga dok ti se*eš, ti bi mi pravio haos zbog toga . Ja sam lojalna i umem da se ponašam u vezi! Meni se zamera nešto za šta kažem da ne postoji! Ti bi meni zamerio sve ove stvari – objašnjavala je Jovana.

– Jovana, ti si jedan ozbiljan lažov! Evo, ispalo je da su svi uticali na mene, neka bude da je tako! Kasno je već za sve, mi nismo u vezi. Nemoj ti sa mnom da igraš rijaliti, tebe to i te kako interesuje! Ako ja nisam dobro video, odričem se svega i odlazim, obećavam! Ali ja nisam toliki debil – vikao je Stefan.

FOTO: RAJKO RISTIĆ

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar