Connect with us

REALITY

Otac Sanje Stanković PROGOVORIO! Ovo je ISTINA o našem odnosu!

Published

on

otac-sanje-stankovic-progovorio!-ovo-je-istina-o-nasem-odnosu!

Akutelna učesnica „Zadruge” Sanja Stanković nedavno je kroz suze govorila o odnosu sa svojim ocem i otkrila da je ni nakon saobraćajne nesreće koju je doživela on nije kontaktirao.

Sanjin otac progovorio o njihovom odnosu!
Naime, nakon Sanjinih reči po prvi put se oglasio i njen otac Novica i otkrio pravu istinu o njihovom odnosu.

– Želeo bih da naglasim da ja svom detetu nisam okrenuo leđa, okrenula je ona nama. Ne komunicira ni sa svojim sestrama, a naljutila se, jer je, kako ona kaže, nismo pozvali na slavu. Što takođe nije istina. Ne verujem da će to ikada priznati, ali iza svega stoji njena majka, ona ima strah od majke. Ja sam u srećnom braku i mislim da iza svega stoji ljubomora. Sanja i ja smo imali dobru komunikaciju i onda nas je napu*ila sve i prestala da se javlja. Pokušavao sam da dođem do nje, ali nije želela da se odazove. To je bilo i pre saobraćajne nesreće, posle sam i prestao da je zovem. Sve je uticaj njene majke, koja je samo uči da juri novac. Takva je njena majka, rastavila je i jednog oženjenog čoveka od žene, uzela mu novac i ostavila ga. Još u osnovnoj školi, Sanja bi dolazila kod nas da prespava, govorivši nam da jedino ovde može da se naspava, a da kod kuće ne može od ljubavnika svoje majke – rekao je Sanjin otac za Pink.rs i dodao:

– Ne pratim toliko Sanjino trenutno učešće, više mi ćerke govore i prenose. Nisam bio za njenu vezu sa Matorom, ja nisam za takve veze. Što se kataloga tiče, o tome ne znam ništa, samo onoliko koliko sam čuo u rijalitiju. Ja znam da se Sanja bavi modelingom i da je želela da bude modni kreator. Možda ja i nisam, kao otac, bio dovoljno uz nju, jer je ona odrastala uz majku, kako svako dete i treba, ali je neistina da je očuh više voli ili više brine o njoj. Gde je taj njen očuh bio do sada? To bih samo demantovao – zaključio je Novica.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar