EXCLUSIVE

OTKRIVAMO! Ana SAKRILA UDAJU zbog Danielove BIVŠE!

Published

on

Ana Sević udala se pre tri nedelje za Daniela Nedeljkovića u strogoj tajnosti. Svadba je bila kod Danijelovih roditelja na imanju blizu Šapca, bez muzike i pompe, a kako nam otkriva izvor blizak mladencima, sve su obavili diskretno zbog bivše devojke koje je pretila da će da se pojavi na venčanju.

Ana uzela Danielovo prezime!
–Ana se udala bez pompe, niko nije znao sem najbliže porodice i kumova, a i oni su saznali za venčanje samo pet dana ranije. Koliko znam, oni su prošle godine najavili veliku svadbu, ali su je odložili zbog korone. Još tada je jedna Danielova bivša koja ga nije prebolela, pretila preko zajedničkih poznanika da će se pojaviti na svadbi i upropastiti im taj dan. Znajući za te pretnje, Daniel i Ana su odlučili da se venčaju, ali da to ipak bude intimno i ujedno da u crkvi krste i ćerku Senu – priča za Star izvor blizak mladencima, a Ana je potvrdila da se udala i da je uzela prezime svog muža.

–Venčana sam u crkvi i pred matičarem. Uspeli smo da sakrijemo sve od svih i to mi je drago. Za medije sam i dalje Ana Sević, ali za ostale sam Nedeljković. Bilo je 20 ljudi, porodice i kumovi samo. Prioritet je bio da sve bude u tajnosti. Nosila sam belu haljinu, zgazila sam Daniela. Isti dan smo krstili i Senu i kada vidiš sve najdraže ljude na istom mesu za mene je to bilo savršeno posle korone. Nismo pravili žurku već je bio intiman ručak. Zdravlje Bože, biće i veliko slavlje, planirali smo svadbu za prošlu godinu i sada se desilo tako da ne treba mnogo planirati. Darko ne zna za moju svadbu, apsolutno niko nije znao osim naših porodica – rekla je Ana za Star i pokazala burmu koja košta 3. 750 evra.

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ

Comments

comments

Click to comment

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar