Connect with us

HOT NEWS

OTKRIVAMO! Ovako je Isidora SPASLA Radu od DEPRESIJE!

Published

on

otkrivamo!-ovako-je-isidora-spasla-radu-od-depresije!

Radi Manojlović prethodna godina bila je mnogo teška, jer je izgubila nekoliko voljenih osoba, među kojima je i Isidora Bjelica s kojom je bila baš bliska.

Isidora pomogla Radi!
Kako saznajemo, spisateljica je bila veliki oslonac i savetnik Radi, ali nikada nisu želele da javno pričaju o tome, iako su se čule bar jednom nedeljno.

–Kada se Isidora razbolela, Rada je našla njen broj i nazvala je, do tada se nisu znale. Pošto je Rada izgubila majku koja se borila sa istom bolešću kao i Isidora, imala je potrebu dajoj ponudi pomoć. Isidora je od tada Radu mnogo zavolela, i često su bile u kontaktu – otkriva izvor Stara i dodaje:

–Isidora je mnogo saveta dala Radi, generalno o životu, ali i o muškarcima. Mnogo puta su Radu tešile njene reči i pomogle joj. Kada je pre dve godine bila u nekoj depresiji zbog ljubavi Isidora ju je bukvalno spasila svojim savetima! Ona kada vidi tako neki naslov u novinama za Radu i njenog dečka Harisa odmah je pozove da pita šta se desilo I šta je istina. Značila je Radi mnogo, jer je bila svesna da je Rada ostala rano bez majke i davala joj savete koje je davala i svojoj ćerki. Zato je Rada mnogo teško podnela njen odlazak – zaključio je naš izvor.

Inače, pevačica je posle njene smrti ostala u konstaktu sa Isidorinim sinom Lavom Pajkićem i ona će uvek biti tu za njega ako mu zatreba, jer želi na taj način da se oduži Isidori koja je njoj pomogla u teškim situacijama.

–Mnogo mi je žao Lava i Vile, jer taj gubitak niko neće moći da im nadoknadi. Ja sam bila kao Vila kada sam izgubila majku i znam kroz šta prolazi, to ne daj Bože nikome. Isidora je bila žena borac, žena koja ne sme da se zaboravi i mnogo saveta mi je dala kojih se često setim – potvrdila je Rada.

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar