Connect with us

HOT NEWS

OVO JE ISTINA! Ko odlazi u Tursku sa Duškom – ŽENA ili LJUBAVNICA?

Published

on

ovo-je-istina!-ko-odlazi-u-tursku-sa-duskom-–-zena-ili-ljubavnica?

Ekskluzivno Scandal! je došao do prave istine o braku Jelene Karleuše i Duška Tošića!

Ko odlazi u Tursku sa Duškom – žena ili ljubavnica?
Naime, posetili smo Duškovo rodno mesto Orlovat i pronašli njegove prijatelje iz detinjstva. Kako su nam objasnili, Duško ih nikad nije zaboravio. Uvek im pomaže i vodi ih u Beograd u provod, a oni njemu za uzvrat paze na majku. Prema njihovim rečima, Duška nikad nisu ostavljali zlobnici na miru od kada je sa Jelenom!

– Oni su od prvog dana zabavljanja, a kasnije i u braku mnogima bili trn u oku i mnogi su tokom svih ovih godina hteli da im zagorčaju život, kao uostalom i sada kada se naširoko priča o navodnim Duškovim ljubavnicama – započinju Duškovi ortaci za Scandal! i nastavljaju da brane druga iz detinjstva:

– Jelenu i Duška ne ostavljaju na miru godinama. Sećate se sigurno kako su ih pratili i progonili oni koji im zavide ne bi li im našli nešto čime bi ih zavadili i obrukali, ali nikada nisu uspeli, nijedna konkretna slika prevare nikada nije napravljena za sve ove godine. Njih dvoje su uvek izazivali pažnju, ali to nije razlog da ih neko progoni. Čak su i na svadbi paparazzi pokušali da ih uslikaju iako je slikanje bilo zabranjeno ne bi li im i taj dan pokvarili nekim kompromitujućim slikama, plan je bio da iznajme helikopter koji bi nadletao iznad otvorene bašte, ali na kraju ni to nisu uspeli da izvedu što ih je sve još više razjarilo da nastave – objašnjava nam izvor i dodaje:

– To je fanatično koliko su ih pratili i uhodili ne bi li uhvatili bar jedno u preljubi. To sada rade opet Dušku, nema čovek mira, samo mu kače kojekakve afere i ljubavnice. Nije ni čudo što je odustao od Zvezde i ipak ide u Tursku da igra, samo da se skloni od abrova. Pričaju kao on ide tamo da bi vodio ljubavnicu, a to nema veze s vezom. Spajaju ga s kim stignu, a to sve rade ljubomorni fanatici ne bi li mu ukaljali ugled, a Jeleni bi da napakoste. Treba da ga ostave na miru. A da ne pominjem da je i dalje s Jelenom, pa da se toliko varaju ko što se priča, pet puta bi se do sada razveli. Možda sve to plasiraju neke devojke koje njega jure, ili pak fudbaleri, ili pevači i pevačice koje ne podnose Jelenu, ali sve ovo je previše… To niko ne zna, ali činjenica je da sve te navodne afere dospeju i do medija i o tome se raspreda, što je i normalno, ljudi rade svoj posao. Tek o JK da ne pričamo, pa ona mnogima smeta i ne zna se više ko je ne sabotira jer je jedinstvena – objašnjava izvor Scandala! i dodaje:

– Duško se na to ne obazire, on i ne zna šta novine pišu. Jelena takođe, sve to nosi dostojanstveno, radi na novom albumu koji će biti predobar i bavi se decom. Njoj je najvažnije da su joj deca dobro i srećna. Videli smo na snimcima sa Duškovog rođendana koliko je brižna majka. Od dece se ne odvaja i gleda da ih usmeri na pravi put i Duško je takođe divan otac. Odustao je od Kine i još jednog ugovora samo da bi bio bliže deci, a mogao je milione da zaradi. Zameraju mu i stan koji ima pored vile od tri miliona evra. Pa što da nema stan, zaradio je, izdavaće ga. Bolje nego da je spiskao pare na provod. Ali šta se može, zlih jezika je uvek bilo i biće, a oni su javne ličnosti i s tim će morati da se nose – završava naš izvor.

Pitali smo i Duškove kolege fudbalere šta je istina da li Duško u Tursku vodi ženu ili ljubavnicu na šta su oni odgovorili da Duška samo zanima da ćerke budu pored njega u Turskoj svaki put kada budu mogle i to je sve.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ

Pročitajte i…

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar