HOT NEWS

Pala PROZIVKA! Đorđe David POTKAČIO Đuleta Van Goga!

Published

on

Đorđe David prilikom komentarisanja jedne kandidatkinje u „Zvezdama Granda” izneo je uvredu na račun kolege Zvonimira Đukića Đuleta, frontmena grupe Van Gog, i iznenadio mnoge, s obzirom da između njih nikada nije postojao sukob.

Pala prozivka
Roker koji sada član žirija, je usred emisije izneo niz uvreda na Đuletov račun i nazvao ga „budalom koja liže kamere”.

– Ne znam šta je sa ovim večerašnjim kandidatima, važno im je da prate kamere, a ne da pevaju i pokažu kvalitete. Sramota! Sledeći put neću davati glasove ako budu flertovali sa kamerama i pratili koja kamera ih snima! Na kraju će postati kao Đule Van Gog, koji kao budaletina liže kamere na sceni otkako se pojavio – rekao je jednoj od kandidatkinja.

Uvredljive reči od strane Davida Đuleta su baš iznenadile, ali on nije želeo da produbljuje sukob, te se odlučio da uvredi „ne pridaje na značaju“.

– Iznenađen sam tim komentarom budući da nikada nisam imao konflikt sa Đorđem Davidom ili mu uputio ikakvu ružnu opasku tokom naših višedecenijskih karijera. Nemam ideju zbog čega je tako nešto izrekao, ali svakako ću da se ogradim od te priče i neću joj pridavati nikakav značaj – rekao je Đukić za Alo.

FOTO: ATA IMAGES

Comments

comments

Click to comment

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar