Milka Mit je pevačica koja na estradnom nebu postoji već nekoliko decenija. Međutim, kako je svoju karijeru više promovisala u Australiji, sada je rešila da osvoji i ovo tržište. Ona je prošle godine dobila i prestižno priznanje za album godine, a pesma “Mili, Lili” već pretenduje da postane veliki hit.
– Odlučila sam da za pesmu “Mili Lili”, koja se inače i najviše izdvojila uradim potpuno novi aranžman i udahnem joj jedan novi zvuk. Uskoro radim i spot, glavnu ulogu imaće i multimedijalna ličnost Nenad Škundrić koji se već odlično pokazao kao model u spotu pevačice Jellene, tako da i ja očekujem veliki uspeh. Zaista se radujem ovoj saradnji jer su nam se energije nekako poklopile i sigurna sam da je ovo početak jedne lepe saradnje, a svakako još lepšeg prijateljstva, izjavila je Milka Mit.
Inače, ova pevačica potiče iz muzičke porodice gde joj je otac čuveni mačvanski harmonikaš Živanko Gavrić, zvani Župan.  S obzirom na to da je godinama pevala u Australiji, kao priznanje naše dijaspore dobija nagradu “Zlatni mikrofon”, a naša “Srpska TV” iz Melburna snima emisiju posvećenu njoj.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.