Connect with us

EXCLUSIVE

PEVAČICA MILKA MIT U DIJASPORI JE NEKOLIKO PUTA NAGRAĐIVANA, A SADA JE REŠILA DA OSVOJI I NAŠE TRŽIŠTE!

Published

on

Milka Mit je pevačica koja na estradnom nebu postoji već nekoliko decenija. Međutim, kako je svoju karijeru više promovisala u Australiji, sada je rešila da osvoji i ovo tržište. Ona je prošle godine dobila i prestižno priznanje za album godine, a pesma “Mili, Lili” već pretenduje da postane veliki hit.
– Odlučila sam da za pesmu “Mili Lili”, koja se inače i najviše izdvojila uradim potpuno novi aranžman i udahnem joj jedan novi zvuk. Uskoro radim i spot, glavnu ulogu imaće i multimedijalna ličnost Nenad Škundrić koji se već odlično pokazao kao model u spotu pevačice Jellene, tako da i ja očekujem veliki uspeh. Zaista se radujem ovoj saradnji jer su nam se energije nekako poklopile i sigurna sam da je ovo početak jedne lepe saradnje, a svakako još lepšeg prijateljstva, izjavila je Milka Mit.
Inače, ova pevačica potiče iz muzičke porodice gde joj je otac čuveni mačvanski harmonikaš Živanko Gavrić, zvani Župan.  S obzirom na to da je godinama pevala u Australiji, kao priznanje naše dijaspore dobija nagradu “Zlatni mikrofon”, a naša “Srpska TV” iz Melburna snima emisiju posvećenu njoj.

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar