Connect with us

HOT NEWS

Pevačica tvrdi: „Rodiću DETE Darku Laziću! Marina može samo da GLEDA i PLAČE!”

Published

on

pevacica-tvrdi:-„rodicu-dete-darku-lazicu!-marina-moze-samo-da-gleda-i-place!”

Samo za SCANDAL! jedna radna pevačica koja godinama peva po Beogradu i Srbiji na veseljima, ali i po klubovima sa našim velikim zvezdama među kojima je i Darko Lazić, tvrdi da između nje i Darka postoji posebna veza!

Pevačica ne gubi vreme!
– Darko i ja smo godinama slabi jedno na drugo, kad god bismo se sreli umeli smo da razmenimo nežne poglede, osećala se među nama jaka hemija, ali nažalost, nikada nam se nije dalo da se spojimo – započinje pevačica za Scandal! koja moli da joj ne pominjemo ime i dodaje:

– Kad god bismo se sreli, ili je bio sa Anom, pa sa Marinom, nikako mi se nije dalo da ga osvojim, ali evo sada je prestala korona, opet radimo zajedno i verujte, sada neću gubiti vreme – iskrena je pevačica koja ne krije da je luda za Darkom.

– On je tako poseban, njemu treba žena poput mene, a znam da je i on zagrejan, moći ću da ga osvojim samo ako budem uporna i strpljiva. Šta fali, može sa mnom da se oženi, biću mu treća žena, a znate kako se kaže, treća sreća! I dete ću da mu rodim, a Marina samo neka gleda. Ja znam detalje o njima, ne može ona klinka da naređuje i komanduje Darku. Sve njegove žene su umišljale da su dive i onda jednom Darku koji je toliko uspešan i sposoban diriguju šta i kako da radi, a bez njega su niko i ništa! E pa drage moje, ne možete tako! Darku treba mudra i smirena žena, a to sam ja. Kad ja osvojim Darka, Marina će se pokajati, ali biće kasno, onda će da sedi sama i kuka i plače jer će shvatiti kakvog je muškarca izgubila! Ali tada će Darko da bude samo moj i kraj – završava pevačica.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ

Pročitajte i…

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar