Connect with us

HOT NEWS

Prava ISTINA o RASKIDU Dare i Tonija! Ovo se zaista dogodilo!

Published

on

prava-istina-o-raskidu-dare-i-tonija!-ovo-se-zaista-dogodilo!

U poslednjih desetak dana Dara Bubamara i njen dečko Toni raskidali su i mirili se nekoliko puta. Čak su u nekoliko navrata skinuli i zajedničke slike sa Instagrama, međutim, kako Scandal! saznaje, među njima je sada sve u redu, a evo šta je zaista bio problem.

Ovo se zaista dogodilo!
– I Dara i Toni su impulsivni, energični i vatreni. Pa zato su se i spojili i opstaju u vezi. Međutim, Toni nekad ne može da savlada ljubomoru jer je zaista lud za Darom, a nju to guši. Zato su se u poslednjih nekoliko dana i svađali, mirili, raskidali… Ma šou, njima nikad nije dosadno – otkriva izvor Scandala! i dodaje:

– Najluđe je kad skinu slike sa Instagrama, pa se onda predomisle i za par sati okače neke druge. Istina, Dara u jednom momentu nije htela da popusti jer je Toniju jasno stavila do znanja da ljubomoru može da okači mački o rep, pa je on onda zivkao i obećavao sve što poželi, samo da se pomire: Ti si moja kraljica, nema bolje ribe za mene, lud sam za tobom i zato i odlepim kad samo pomislim da te neko drugi ima. Ali više te neću gušiti, važno mi je samo da ostanemo zajedno. Spremam ti novo luks putovanje, ma sve ću učiniti da ti budeš zadovoljna – prepričava izvor i za kraj kaže:

– Naravno, Darka je popustila i sada su OK. Toni je njoj presladak jer joj je jasno da je iskren u svakom slučaju, a to najviše ceni kod njega jer je i ona takva – završava izvor za Scandal!.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar