Connect with us

HOT NEWS

Prija OČITALA bukvicu Filipu! Posvađali se nasred RESTORANA!

Published

on

prija-ocitala-bukvicu-filipu!-posvadali-se-nasred-restorana!

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović slobodno vreme provode uglavnom sa sinom Aleksandrom, a u petak u kasno popodne naš paparaco zapazio ih je u jednom kafiću na Dorćolu gde su pili vino. Primetili smo da su najpre bili u većem društvu, a onda su ostali sami. I umesto da se bace na nežnosti, čini se da je došlo do svađe.

Tačnije, Prija je držala mužu predavanje, a kako smo saznali, za sve je kriva garderoba koju je ona tog dana kupila.

–Dugo su sedeli u kafiću, više od dva sata sigurno. Bili su baš dobro raspoloženi i moram da vam kažem svi su bili iznenađeni kako Aleksandra izgleda dobro, a bila je u trenerci bez šminke, baš je lepa devojka, normalna. Pijuckali su vino i ćaskali, a kada je društvo otišlo, njih dvoje su ostali još malo. Tada je Aleksandra izvadila iz kese neku garderobu koju je kupila, i to kako sam mogao da čujem, nekome za poklon. Filip se valjda našalio i rekao da se tom nekom to neće dopasti i da nije trebalo da kupuje ništa. E tada je ona malo burnije reagovala. Daleko od toga da su pravili scenu, nego smo mi bili baš sto blizu njih, pa smo čuli. Ona mu je objašnjavala zašto je izabrala taj poklon i da je sigurna da on greši u procni. Bilo je slatko, on je samo klimao glavom. Ubrzo su obukli jakne i krenuli – rekao je za Star izvor koji se našao u kafiću.

Naš fotograf ispratio je Filipa i Priju kada su krenuli iz kafića ka garaži gde su bili parkirani i uverili smo se da je sve u redu, te da je burna rasprava brzo zaboravljena.

Inače, pevačica je priznala da se njih dvoje najviše prepiru oko deteta, jer je Filip slab na sina, a Prija važi za strogog policajca.

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar