Connect with us

HOT NEWS

Promenili PROFESIJU! Pevači BATALILI mikrofone, pa sad rade seriju!

Published

on

promenili-profesiju!-pevaci-batalili-mikrofone,-pa-sad-rade-seriju!

Pandemija korona virusa traje više od godinu dana, pa samim tim su muzičari najugroženiji kada su finanisije u pitanju. Ipak, neki su se dosetili pa promenili profesije.

Okačili mikrofon o klin!
Danijel Đurić i Nikola Burovac bacili su se u producentske vode, pa tako sada rade seriju „Tri muškarca i tetka“ koja se emituje na Prvoj televiziji. Nikola objašnjava kako je okačio mikrofon o klin i postao čovek koji radi iza kamere.

– Već duži niz godina nisam aktivno u muzici. Čovek ne može znati uvek šta ga čeka i šta je njegov put. Kao čovek kreacije uvek sam pratio sebe, svoju intuiciju i potrebu da to iskažem, a produkcija ti upravo to i dozvoljava – kaže Nikola za Informer, dok Danijel nastavlja da su se korona i njegova potreba za menjanjem posla poklopile.

Danijel Đurić kaže da nije zbog krize sa koronavirusom prestao da peva:

– Nije korona presudila da pevanje u mom životu bude u drugom planu, već kreativnost, rad i trud. Slažem se da korona inače utiče na muzičku industriju jako loše. Zbog toga svako treba da razmišlja o alternativnim poslovima jer se na žalost nikada ne zna sta nosi dan, a šta noć.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar