Connect with us

Horoskop

Rada Manojlović opljačkana! Ukrali joj na hiljade evra i sat

Published

on

rada-manojlovic-opljackana!-ukrali-joj-na-hiljade-evra-i-sat

Pevačicu Radu Manojlović opljačkali su za vikend dok je nastupala u jednom klubu van Beograda.

Pljačka se dogodila dok je nastupala, tako da oni nije ni bila svesna da su u bekstejdž navodno upali lopovi u nameri da je opelješe.

Dok je obezbeđenje bilo oko pevačice da bi kontrolisalo da se neko iz mase ne popne na binu, dva nepoznata muškarca navodno su se krišom zavukla u sobu gde su Radi bile stvari, a gorile su ih sprečile da odnesu 500 evra i sat roleks koji vredi 7.000 evra.

Kako prenose mediji lopovi su iz sobe poneli pevačicinu torbu i krenuli da preturaju po garderoberu, a obezbeđenje ih je zateklo na vratima kad su se uputili ka izlazu.

„Pljačkaši su videli da u torbi ima keša. Verovatno nisu ni brojali novac kad su videli roleks. Prišli su i garderobi koja je bila zakačena da bi videli da li ima još novca u džepovima, pa su počeli da beže.“ kaže izvor.

„Obezbeđenje je pozvao momak koji radi u klubu jer je video da seva blic iz prostorije koja je trebalo da bude zaključana. Gorile su dotrčale, otele im stvari i izbacile ih napolje. Posle smo videli da je došla i policija, ali se žurka nastavila, ništa se nije prekidalo. Radi su tek na pauzi rekli da su pokušali da je opljačkaju. Ona se smejala, znate već nju. Samo je rekla: „Dobro je što nisam imala više para u torbi. Da su odneli i ovo što imam, morali biste vi da me vozite kući“, priča izvor, prenosi Kurir.rs.

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar