Connect with us

HOT NEWS

RAZLIKA između varanja i prevare? Jovana Jeremić OBJAŠNJAVA!

Published

on

razlika-izmedu-varanja-i-prevare?-jovana-jeremic-objasnjava!

Da postoji razlika između varanja i prevera, nismo znali, ili bar tako na ovu temu nismo gledali, dok poznata voditeljka Jovana Jeremić  nije jednom prilikom izjavila da razlika ipak postoji. Ona je tada kratko rekla:

– Nemojte da brkate varanje i prevaru, varanje je već ozbiljna stvar, ali prevara je pfff „desi se“, šta sad, mislim živ čovek… – glasila je izjava voditeljka koja ja zapalila internet.

Sada je Jovana Jeremić dobila priliku da dodatno pojasni i definiše šta je prevara, a šta varanje!

Koja je razlika između varanja i prevare?
– Što se tiče muškaraca, muškarci su skloniji varanju od žena. Najveća zabluda jeste da muškarac vara onda kada ne voli svoju ženu. To su gluposti. Pored tog slučaja, postoje slučajevi da on obožava ženu, pa je prevari. A zašto? Prvo, ima neku s*ksualnu fantaziju pa ga je sramota to sa svojom suprugom da uradi, pa mu je lakše da plati prostitutku, da ne kažem ono na slovo k. Da odradi to i kraj priče, vrati se svojoj ženi kući. Međutim, varanje je ozbiljna stvar, jer to znači da taj muškarac ima ljubavno-emotivni odnos sa tom ženom, ljubavnicom. Znači, ne samo s*ksualni. On nju voli, čim vara svoju suprugu sa tom ženom. Ne kaže se za džabe da se ljubavnica voli više od žene – eksplicitno je objasnila svoju izjavu voditeljka, u emisiji „Realne priče”, piše Mondo.

Voditeljka ističe da ona nikada ne bi prevarila svog supruga, kao i da je svojim bivšim partnerima uvek bila verna, i da je čak bila na poligrafu zbog toga. Međutim, upitana da li bi oprostila prevaru svom suprugu, Jovana kaže:

– Posebno bih oprostila prevaru kada zaradiš zajedničke milione, pare sa mužem. Ne bi me kopkalo uopšte kad bi saznala da me je prevario. Ja bih se čak šalila na taj račun, da vidim kakva je, kako izgleda? Pa ti ne znaš koji sam ja brat, pa ja imam sve prijatelje muškarce! Ja bih ga pitala daj majke ti da vidim slike, da vidim šta si joj radio, šta ste radili dok ja nisam bila tu! Ja nemam taj problem, jer sam ja dosta samouverena i znam kakva sam i u s*ksu, i u ljubavi! Znam šta ja mogu da mu pružim, a šta može da mu pruži ta žena. Posle mene sve su kopije, i posle mene sve je bledo. I još jedna vrlo važna stvar – nije važno s kim muškarac prevari ženu koju voli, važno je koju drži u srcu! Ta koju voli, ta ima moć nad njim! A ja se palim na moć – direktna je Jovana Jeremić.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ

Pročitajte i…

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar