Connect with us

HOT NEWS

Rođaka otkriva: „Draganini roditelji PATE što im svi NAPADAJU ćerku!”

Published

on

rodaka-otkriva:-„draganini-roditelji-pate-sto-im-svi-napadaju-cerku!”

Samo za Scandal! dalja rođaka Dragane Mirković iz Kasidola otvorila je dušu i ispričala nam koliko se pevačicini roditelji sekiraju kada vide da neko ima nešto protiv njihove mezimice!

Draganini roditelji pate što im napadaju ćerku!
Kako nam je objasnila, oni sve to primaju k srcu i plaše se da će Dragana da se sekira, pa im nije nimalo lako. A posebno se sada brinu jer u poslednje vreme ponovo su po medijima učestali tabloidni naslovi koji nikome ne prijaju!

– Oni su roditelji kao i svi drugi i normalno je da se brinu. Još je Gaga u Beču, pa je sad i ova korona i ne viđaju se kao inače… E to ih ubi! Čini mi se da se zbog toga duplo sekiraju – objašnjava za Scandal! rođaka i dodaje:

– Nije im pravo kad vide o Dragani i njenoj karijiri nešto što i sami znaju da je glupost, ali nikako ne mogu da oguglaju na to ni posle ovoliko godina. Dragana se samo zbog njih sekira, ona ne obraća pažnju na one koji je ne vole, ali se uvek potrese jer zna da njeni to baš teško prihvataju. Ne znam ni šta neko ima protiv nje kad je ceo život radila pošteno i nije pravila skandale, ali to je to. Ona se ne nameće, a ima publike za tri života i onda eto i ljubomore i zlobe, zavisti. Nije to tako samo među pevačima, nego je i među nama običnim ljudima, ali to se nikad neće promeniti. Zna to i Dragana i ona ne bi na to davala ni pet para, ali ponavljam, žao joj jer je svesna koliko joj se majka i otac nasekiraju. I ona bi se tako za svoju decu sekirala, to je jače od roditelja i kada znaju da se džaba sekiraju. Ali važno da je ona nama srećna i ispunjena i da nikad nije zaboravila na rođake, komšije i stare prijatelje. To je ono što se ceni, a sve drugo je nevažno – završava rođaka.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar