Connect with us

EXCLUSIVE

ROMANINO PRVO OGLAŠAVANJE: Pevačica pokazala šta radi nakon zatvora i sve ostavila u čudu! (VIDEO)

Published

on

D.D.N. |

Pevačica Romana Panić puštena je iz zatvora u Brizbejnu, a sada se oglasila iz imigracionog centra.

Romana
Romana • Instagram

Naime, Romana Panić bila je na robiji od 25. juna zato što je zajedno s partnerom Filipom Mrkajićem pljačkala bankomate u Brizbejnu. Osuđena je na tri meseca i imala je pravo na prevremeni otpust posle odslužene dve trećine kazne. Budući da nije pravila prekršaje i primereno se ponašala u zatvoru, Panićeva je puštena na slobodu.

Romana Panić
Romana Panić • Instagram

Nakon izlaska iz zatvora pevačica je smeštena u centar za migrante, gde čeka deportaciju za Beograd, a njen dečko, Filip Mrkajić, sa kojim je uhvaćena u pljački, još uvek je na robiji u Brizbejnu. Romana je iskoristila priliku i snimila okruženje, pa pokazala pratiocima na Instagramu gde sada provodi vreme.

Podećamo, prilikom pretresa stana koji su Romana i Filip koristili u Brizbejnu, policajci su pronašli čitavu mehanizaciju koju je krimi-par koristio za pljačku bankomata – uređaj se “skiming”, kartice za skladištenje podataka na kojima su snimci klijenata na bankomatima, lične bankarske podatke za klijente i alat za instaliranje uređaja. Pronađeni su i snimci zabeleženi s kamere postavljene na jednom bankomatu, ali i 23.500 australijskih dolara.

Romana je osuđena na 12 meseci zatvora, a Filip na 14 meseci, a uz to moraće da vrate novac koji su protivpravno prisvojili

Comments

comments

Copyright © 2016 Stars.rs

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Skip to toolbar