Connect with us

REALITY

Sada je sve JASNO! Ovo je ISTINA o RAZVODU Ivane i Ša!

Published

on

sada-je-sve-jasno!-ovo-je-istina-o-razvodu-ivane-i-sa!

Supruga Nenada Aleksića Ša poslala je reperu papire za razvod nakon što ju je prevario sa Tarom Simov. Ovaj Ivanin potez iznervirao je Aleksića koji je javno obećao da će se sa suprugom naći na sudu i da ništa od njegovog “bogatstva“ neće dobiti. Međutim, Ša je nekoliko dana kasnije ipak promenio ploču.

Isplivali detalji razvoda!
Prema rečima bliskog prijatelja porodice Aleksić, Ivana i Nenad će se potruditi da izbegnu sud i mukotrpna ročišta, te će sve od sebe dati dati da se sporazumno raziđu.

–Ivana nije tražila ništa, sem da što pre izađe iz tog braka u kojem je bila osramoćena kao žena. Budući da nisu imali dece, samo je želela da se razvedu što pre i da vrati devojačko prezime – ispričao je izvor blizak ovoj porodici. Kako je rekao, Nenadova je odluka bila da sa njom podeli svu imovinu stečenu u toj zajednici. Nenad je naveo da želi da sa Ivanom podeli sve ono što ima, a tu spadaju stan i dva lokala na Novom Beogradu, od čega se u jednom trenutno nalazi salon lepote koji Aleksićeva vodi. Najverovatnije će upravo njega ostaviti njoj – ispričao je dobro obavešteni izvor za “Alo!”.

–Oboje ih poznajem godinama, istina Ša više ne mogu da prepoznam, izgubio se u „Zadruzi“. Ipak, ova njegova odluka da sa Ikom podeli sve što ima, ljudska je i ispravna. Kad ju je već povredio i ostavio, bar da ne bude na ulici – zaključio je Ivanin i Nenadov prijatelj za pomenuti medij.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar