Connect with us

EXCLUSIVE

SCANDAL! intervju! Vuk Mob: „Krivo mi je što je Nadici bilo NEPRIJATNO kad je čula ISTINU o Kiji”

Published

on

scandal!-intervju!-vuk-mob:-„krivo-mi-je-sto-je-nadici-bilo-neprijatno-kad-je-cula-istinu-o-kiji”

Samo za SCANDAL! Vuk Mob objašnjava kako se snašao u ulozi tate, šta planira novo u karijeri, ali i na koji način uspeva da smiri verenicu Olju kada je ljubomorna.

– Posvećeni smo detetu otkako otvorimo oči. Teona nam je na prvom mestu i od nas je napravila emotivce. Do njenog rođenja nisam znao da neko može toliko da se voli i da se svakim danom voli sve više. Jeste da nam fali sna i energije, ali vredi.

Šta je beba promenila u tvom životu?

– Dosta toga. U svakom smislu reči. Više nisam važan ja, zapravo uopšte nisam važan sebi otkako je rođena. Važno je da je ona kako treba i da joj je sve potaman, pa onda dolazi sve drugo, treće, četvrto. Zbog nje sam zapostavio i muziku i sebe i ceo svet. Bez svega u životu bih mogao, ali bez nje nikada.

Da li se kaješ zbog učešća u rijalitiju?

– Ne kajem se. Ušao sam sa ciljem da zaradim novac. Smatram da se nisam obrukao što mnogi ne mogu da kažu i rijaliti mi je doneo novo iskustvo, potpuno drugačije od svega što sam iskusio pre ulaska.

Da li svi u rijalitiju igraju igre ili ima i onih koji zalutaju i pokušaju da idu na kartu iskrenosti?

– Ako se odlučiš na iskrenost, ali pravu iskrenost, ne možeš da razočaraš sebe i to je dobra karta. Problem kod većine je što za sebe tvrde da su moralni i iskreni, što nisu, a onda ih istina udari sa svih strana.

Kaješ li se zbog priče o Kiji koja je bila aktuelna kada si ti bio deo rijalitija, da li te je tužila kao što je najavila?

– Kajem se jedino zbog neprijatnosti koje sam izazvao njenoj mami Nadici. Ne bih pričao na tu temu. Da ja znam, nije podnela tužbu.

Pričalo se da si svojevremeno bio i sa Teodorom Džehverović i sa njenom menadžerkom, šta je prava istina?

– Ne bih o tome. Sve najbolje im želim u životu i karijerama.

Ko je ove sezone po tvom mišljenju favorit u rijalitiju?

– Definitivno Fran i Paula. Rialda i Kenan imaju jaku fan bazu, pa će tu biti mrtva trka do kraja rijalitija.

Da li je ljubav Maje i Janjuša prava?

– Na neki uvrnut način jeste. Jednostavno ne mogu jedno bez drugog iako jedno kod drugog bude najgore.

A Ša i Tara?

– Ša je smeće od čoveka, a Tari se ne može zamerati koliko i njemu jer je dete. Svi smo kao deca pravili greške.

Koja je uloga Lepog Miće u rijalitiju, a koja Nadice Zeljković?

– Mićko je bog rijalitija i to niko ne može da mu ospori. Mnogo mi nedostaje otkako sam izašao iz rijalitija. Nadicu ne bih komentarisao.

Ko te razočarao u rijalitiju?

– Nisam imao razočarenja jer nisam ni ušao da bih sklapao prijateljstva. Svako je ono što jeste, a to nije moja briga.

Da li je Tomović nepravedno diskvalifikovan?

– Tomović radi kako misli da treba i svesno ulazi u situacije sa kojima se kako i napolju, tako i u rijalitiju vrlo dobro nosi. Mudar je i sa sobom nosi ogromno iskustvo sa rijaliti ljudima, pa samim tim i sposobnost da prihvati diskvalifikaciju. To da li je pravedno ili nepravedno nije moja stvar.

Scena gde nemo gledaš Jovanu Jeremić dok izvodi performans kod Amidžića postala je viralna, kako ti se čini ona kao javna i sada već multimedijalna ličnost?

– Ona je top. Veruje u ono što radi i od onoga što radi pravi sebi marketing bez da ikoga vuče za rukav. Na tome joj skidam kapu.

Đole Đogani te prozvao u jednom intervjuu da obrađuješ stare hitove i da na njima gradiš karijeru, šta imaš da kažeš na to?

– Neka je on meni živ i zdrav. Bilo bi degutantno da to komentarišem.

 Tvoja Olja je jednom prilikom izjavila da ume da bude ljubomorna, ali i da ti uspešno umeš da je umiriš, kako ti to polazi za rukom budući da i nju razumem jer ipak mnogo klinki i mladih devojaka lude za tobom?

– Ume da bude, a meni je to smešno jer verniji ne mogu da budem. Pa ja sam jedini zauzet dečko koji u istoriji rijalitija nije prevario svoju ženu. Kažem joj da su spotovi, nastupi i atraktivne žene na snimanjima deo mog posla i da nema niti jednog razloga da brine. Kod nas postoji uzajamno poverenje i to nas je i održalo.

I za kraj, kakve planove imaš za dalje što se karijere tiče?

– Imam nekoliko projekata, isplaniranih snimanja spotova, a u skladu sa tim koliko se bude radilo ću ih objavljivati. Kod mene nikad nije bilo plana. Nekad napišem pesmu za pet minuta, a spot snimim za dan, dok nekad ne mogu da se sastavim mesecima da izbacim nešto što smatram vrednim izbacivanja.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ

Pročitajte i…

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar