Severina će Milanu morati da plaća alimentaciju, ovo je cifra!


15 shares

U pravnoj bici oko starateljstva za sina, Severina Kojić (47) izgubila je spor s Milanom Popovićem (54). Bivši partneri nisu se pojavili danas na Opštinskom građanskom sudu u Zagrebu.

Kako se nezvanično saznaje, pjevačica će Milanu morati da isplaćuje minimalnu alimentaciju od 1.200 kuna (oko 160 eura).

– Nisam bio na objavi odluke, bila je koleginica Biloš. Međutim, mogu da kažem da su svi elementi ukazivali da bi moglo da se dogodi neko zastrašujuće riješenje. Mislim da to što se dogodilo pokazuje nestabilnost Hrvatskog pravosuđa, sistema i nesigurnost. Starateljka koja je postavljena i koja bi trebala da brine oko Severininog sina sama je na sudu priznala da dvije godine to dijete nije vidjela, ali dala je svoje mišljenje i prijedlog da bi dijete trebalo da se da ocu na staranje. To vam govori o užasu koji je događa – rekao je za 24sata Severinin advokat Mate Matić.

Sudija Tea Golub donijela je jutros privremenu mjeru i odlučila u presudi da dijete živi s ocem, te da on samostalno brine o zdravlju i obrazovanju djeteta.

– Zadovoljni smo s presudom iako je još nepravosnažna. Nadamo se da će se majka držati privremene mjere – rekao je Milanov advokat. Kako se dalje saznaje, mjera stupa odmah na snagu. Severina će, viđati sina dva puta nedjeljno popodne i svaki drugi vikend od subote ujutru do nedjelje uveče.

Vijest je šokirala Severinu, koja je jedva dolazila do riječi nakon što je saznala da dječak odlazi kod oca, piše Jutarnji list.

– Ne znam šta bih vam rekla. Nisam ovo očekivala zbog toga jer je napravljen presedan u postupanju – rekla je gušeći se u suzama pjevačica, piše Jutarnji list.Like it? Share with your friends!

15 shares

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
LOL LOL
0
LOL
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
WTF WTF
0
WTF
hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
win win
0
win