Connect with us

EXCLUSIVE

ŠIJAN SE POBIO NA ŽURKI, BOJANA VRIŠTALA I PLAKALA: Branio sestru svoje devojke, pa zaradio jake udarce u glavu!

Published

on

D.D.N. |

Mirko Šijan pobio se u sredu na jednoj žurki u Novom Sadu zbog Nataše Rodić, sestre njegove devojke Bojane. Kako Kurir navodi, sin Goce Božinovske sukobio se s poznanikom i na kraju je izvukao deblji kralj.

Bojana Rodić i Mirko Šijan
Bojana Rodić i Mirko Šijan • Milan Ilić / RAS Srbija

Naime, rođendanska zabava je bila vesela, sve je bilo u redu, dok Nataša nije počela da provocira jednog dečka, koji je došao s devojkom.

On ju je u jednom momentu opomenuo da to ne čini, kad je Mirko, koji je bio pod uticajem alkohola, skočio da je brani. Tu je bio još jedan dečko, Šijanov poznanik, kome se unosio u lice, vređao i govorio mu ružne reči. To je njega iziritiralo pa je Mirka, kako je pomenuti medij saznao od osobe koja je prisustvovala incidentu, udario u glavu.

Mirko Šijan
Mirko Šijan • Milen Vesović / RAS Srbija

Nastao je haos, a Mirko je dobio desetak jakih udaraca.

Bojana se uplašila, plakala je i vrištala, u jednom momentu se i umešala pokušavajući da prekine tuču, ali bezuspešno. Preklinjala je tog dečka da prestane da udara njenog momka. Niko drugi se nije umešao, a haos je prestao tek kad se taj dečko odvojio od Gocinog sina.

Novinari Kurira pozvali su Mirka da čuju i njegovu stranu priče, a on je bio iznenađen.

– Ne znam odakle vam to? Da mi nije možda devojka opet trudna? – ironičan je bio Šijan, pokušavajući da skrene temu.

Mirko Šijan
Mirko Šijan • bojana__rodic / Instagram

– Neka vam objasni sve taj ko vam je to preneo. Nemam više šta da komentarišem, doviđenja – rekao nam je Mirko.

Tukao se i na Kopaoniku i u Budvi

Mirko Šijan i ranije je bio učesnik incidenata. Pre pet godina pretučen je u Budvi kad je grupa mladića nasrnula na njega i izudarala ga, o čemu su pisali svi srpski i crnogorski mediji. On je tada negirao u policiji da je bilo sukoba. Šijan se i godinu dana kasnije pobio na Kopaoniku s nekoliko momaka iz Novog Pazara i tada je za medije tvrdio da nikakvog skandala nije bilo, iako su povrede na njegovim šakama bile vidljive.

Comments

comments

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar