Connect with us

showbiz

SKINUO JE KOŠULJU I POKLONIO MI JE: Miroslav Ilić će po ovome zauvek pamtiti Balaševića

Published

on

skinuo-je-kosulju-i-poklonio-mi-je:-miroslav-ilic-ce-po-ovome-zauvek-pamtiti-balasevica

Miroslav Ilić ispričao je jednu anegdotu sa svog koncerta u beogradskoj Areni, kada mu je gost bio legendarni Panonski mornar Đorđe Balašević.
Bilo je to na njegov rođendan, kada mu je Đole poklonio košulju, jer nije imao poklon.

– Miroslave, ništa ti nisam kupio za rođendan…i otkopča čovek košulju i mrtav hladan kaže: “Izvol’te”, i to stoji u mojoj kući kao amajlija. Ovo je jako stara košulja, vrlo retko je oblačim. Želim da što duže traje, ovo mi je poklon od mog Đoleta Balaševića – ispričao je Miroslav u emisiji posvećenoj Panonskom mornaru na RTS-u.

Potom je ispričao i kako ga je Đole “iznenadio” na tom istom koncertu.

– Imao sam ogromnu želju da mi bude gost te večeri na koncertu u beogradskoj Areni. Prvo, što sam bio prvi narodnjak koji je pravio koncert u Areni. A osim toga, moja publika obožava Đoleta Balaševića. I on to nije mogao da veruje. I onda me je stalno držao na kratkom kanapu… Ja sam došao u Arenu, ne znajući da li će doći ili ne… I da nije došao, moj odnos prema njemu se nikako ne bi promenio…” -rekao je Miroslav i dodao da je Đole bio mnogo, mnogo više od samo gosta na koncertu.

– I ja se već spremam za koncert, pertlam cipele, i čujem njega: “Da nisam ja okasnio možda? – nasmejao se pevač prisećajući se ove večeri.

Đorđe Balašević, preminuo je 19. februara u 68. godini u Kliničkom centru Vojvodina u Novom Sadu, gde je primljen zbog upale pluća uzrokovane korona virusom. Sahranjen je u nedelju, 21. februara, na Gradskom groblju u Novom Sadu, u krugu porodice i najbližih prijatelja.

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar