Connect with us

Horoskop

Slavica Ćukteraš snima emisiju sa lekarima: rešila da se suoči sa svojom bolešću!

Published

on

slavica-cukteras-snima-emisiju-sa-lekarima:-resila-da-se-suoci-sa-svojom-bolescu!

Pošto se godinama bori sa anksioznošću, Slavica Ćukteraš rešila je da preko svog problema pomogne i drugima koji pate od istih simptoma!

Ona pokreće svoju emisiju na Jutjubu i planira da emituje korisne emisije u kojima će razgovarati sa stručnjacima, psiholozima i psihijatrima i samim tim plasiraće korisne savete za sve one koji poput nje imaju muke s anksioznošću.

Inače, Slavica godinama ima taj problem, ali je svesna šta joj se dešava i ništa ne prepušta slučaju, već se sve vreme hvata u koštac sa svim strahovima i za sada ih uspešno savladava.

Baš zbog toga želi da podeli svoja iskustva sa mnogima koji imaju iste probleme! Slavicu je anksioznost spojila i sa Milicom Todorović jer je i Mica prošla kroz slične situacije, te ne sumnjamo da će i ona biti jedan od gostiju Slavičine emisije.

Kako smo još saznali, već postoji velika zainteresovanost oko te emisije pa je izvesno da će Slavica i te kako lepo zarađivati od reklama i sponzora.

Kako nam prenose izvori, već ima ponude da tokom emisija preporučuje različite proizvode na biljnoj bazi koji su odlični za suzbijanje anksioznosti, tako da je Slavica našla odličan način i da zaradi, ali i da pomogne kako sebi, tako i drugima.

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar