Connect with us

EXCLUSIVE

Slavica SNIMA EMISIJU sa lekarima! Rešila da se suoči sa svojom BOLEŠĆU!

Published

on

Pošto se godinama bori sa anksioznošću, Slavica Ćukteraš rešila je da preko svog problema pomogne i drugima koji pate od istih simptoma!

Slavica Ćukteraš snima emisiju!
Kako SCANDAL! saznaje, ona pokreće svoju platformu na Jutjubu i planira da emituje korisne emisije u kojima će razgovarati sa stručnjacima, psiholozima i psihijatrima i samim tim plasiraće korisne savete za sve one koji poput nje imaju muke s anksioznošću. Inače, Slavica godinama ima taj problem, ali je svesna šta joj se dešava i ništa ne prepušta slučaju, već se sve vreme hvata u koštac sa svim strahovima i za sada ih uspešno savladava!

Baš zbog toga želi da podeli svoja iskustva sa mnogima koji imaju iste probleme! Slavicu je anksioznost spojila i sa Milicom Todorović jer je i Mica prošla kroz slične situacije, te ne sumnjamo da će i ona biti jedan od gostiju Slavičine emisije. Kako smo još saznali, već postoji velika zainteresovanost oko te emisije pa je izvesno da će Slavica i te kako lepo zarađivati od reklama i sponzora. Kako nam prenose izvori, već ima ponude da tokom emisija preporučuje različite proizvode na biljnoj bazi koji su odlični za suzbijanje anksioznosti, tako da je Slavica našla odličan način i da zaradi, ali i da pomogne kako sebi, tako i drugima.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar