Connect with us

REALITY

ŠOK! Deniz Dejm OTKRILA da je OČUH držao zatvorenu 4 godine i da je bila NARKOMANKA!

Published

on

sok!-deniz-dejm-otkrila-da-je-ocuh-drzao-zatvorenu-4-godine-i-da-je-bila-narkomanka!

Kontroverzna učesnica „Zadruge 5“ Deniz Dejm otkriva da se jedva skinula sa droge i spasila zavisnoti! Starleta iz Slovenije je imala veoma teško detinjstvo, doživljavala je traume od drugara iz škole, ali i od očuha, koji ju je zatvorio četiri godine u kuću, pa je beg od stvarnosti pronašla u alkoholu i kokainu.

Deniz Dejm otkrila jezive detalje!
Ona je objasnila da je njen očuh bio ekstremno strog i da je nije puštao nigde iz kuće skoro 4 godine, dok je bila u gimanziji. Deniz kaže da je posle zatvranja i stroge kontrole, jednostavno bila puštena sa lanca, pa se veoma brzo odala porocima.

– Svakog vikenda smo išli negde, a na tim zabavama je bilo izobilje alkohola. Počela sam da pijem, a u jednom trenutku neko je doneo kokain. Otkako sam ga probala, nastavila sam redovno da ga konzumiram. Spas od trauma koje sam preživela u detinjstvu pronašla sam u porocima. Ubrzo sam postala ozbiljan kokainski zavisnik – priča starleta.

Pošto je imala teško detinjstvo i nikada nije imala dovoljno novca, radila je i u pekari. A u jednom trenutku se okrenula samo modelingu. Kada je aktivnije počela da se bavi tim poslom počele da pljušte i nepristojne ponude, koje je svakodnevno dobijala.

– Bila sam atraktivna, pa su mnogi želeli da budu sa mnom. Čak su i fotografi hteli da me iskoriste. Ali nisam se dala. Uspešno sam izbegavala sve te ponude. Međutim, ubrzo sam shvatila da od manekenstva ne mogu puno da zaradim, jer u mojoj zemlji to nije dobro plaćen posao. Sela sam i razgovarala sa svojim gej drugom, koji je video koliko mi je teško zbog toga što nemam para. A video je i koliko me Slovenija guši, jer je okruženje u kom sam živela veoma konzervativno. A ja sam bila uvek drugačija, liberalna, širokih shvatanja. Rekao mi je: „Zašto ne ideš u svet? Zašto ne nađeš nekog bogatog, moćnog čoveka, koji će da te finansira.“ Rekla sam sebi: „Što da ne!“ Otvorila sam profil na Instagramu i tamo upoznala veoma jakog muškaraca, bogatog investitora iz Amerike. – zaključila je kontraverzna Slovenka, pišu Kurir i Hit.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ

Pročitajte i…

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar