Connect with us

HOLLYWOOD

Šokanto: Jasminu Medenicu napao manijak u liftu!

Published

on

Pevačica Jasmina Medenica napadnuta je sinoć nešto pre ponoći u lftu svoje zgrade na Novom Beogradu. Bivša farmerka bila je na večeri sa prijateljicama u jednom prestoničkom restoranu. Kako se ženska priča uvek oduži i nikada se ne ostane manje od tri sata, drugarice su se rastala u kasne sate. Medenica je sela na taksi koji ju je odvezao do zgrade gde stanuje. Pevačica je otključala ulazna vrata i pozvala je lift. Za njom je u zgradu uleteo mlađi momak, a kako se skoro doselila u zgradu, Jasmina je mislila da je stanar iste pa ga je pustila.
– Stajali smo ispred lifta i ništa nije slutilo na nevolju. Ušli smo, prvo ja, pa on. Nisam ni uspela da stisnem dugme za sprat kada je krenuo da me hvata za rame i da mumla nešto nejasnim glasom. Smrde je na alkohol. Bio je pijan. Otrgla sam se i uspela da pritisnem otvaranje vrata od lifta. Krenuo je za mnom. Onda sam se okrenula i zavalila mu šamarčinu, tako jako, da je pao na pod. Počela sam da vrištim i zovem komšije da mi pomognu – priča Jasmina.
Komšije su se pojavila u roku od pet sekundi, a Jasmina se tresla kao prut od straha. Nakon pet minuta ustanovili su da momak koji je napao Jasminu živi u zgradi pored, i da je poznat kao alkoholičar i problematičan. Pevačica nije želela da ga prijavi, ali je njegovim roditeljima zapretila da će ga sledeći put pošteno isprebijati ako mu se nešto ovako ponovi.

14445272_553467504858733_692979257_n

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Skip to toolbar