Connect with us

EXCLUSIVE

Srpski glumac dobija nanogicu zbog heroina, ide na lečenje?

Published

on

Glumac Bane Vidaković nagodio se sa tužilaštvom na šest meseci kućnog zatvora i meru obaveznog lečenja od narkotika, a sud bi ovu odluku trebalo da potvrdi 17. decembra.

Kako javlja Nova, poznati umetnik je neposredno pred početak suđenja sklopio sporazum o priznanju krivice za delo neovlašćeno posedovanje narkotika, koje mu se stavlja na teret.

S obzirom na to da je glumac trenutno angažovan na nekoliko projekata, elektronski nadzor u vidu nanogice bi mu omogućio da ide na snimanja i obavlja svoj posao.

Glumac je optužen za neovlašćeno držanje narkotika, jer je kod njega prilikom hapšenja sredinom jula pronađen heroin. Pored njega, u ovom postupku sudi se i muzičaru M. I., ali za teže delo. On je naime optužen za preprodaju droge, za koje mu preti kazna od tri do dvanaest godina zatvora.

Podsetimo, Vidaković i M.I. bili su uhapšeni 17. jula kada je policija kod njih pronašla 20 grama heroina koji je bio sakriven u medicinskoj zaštitnoj masci M.I, u trenutku kada su, kako su tada preneli mediji, seli u automobli “ford” i pokušali da pobegnu policijskoj patroli.

Tokom pretresa stana na Vračaru, u kojem živi poznati glumac, inspektori su pronašli dve vagice i još 10 grama narkotika.

Optužnica protiv njih je predata sudu 12. avgusta, a Vidaković je nakon toga za Nova.rs izjavio da je tako nešto očekivao:

“To je očekivano. Ja zato i ne pričam po novinama o tome dok ne vidim šta će biti sa time, jer je postojala mogućnost da uopšte ne izlazim ni na kakav sud, ili da izađem, pa da dam izjavu kako sam bio kolateralna šteta, tako da mi nije to ništa dramatično”, rekao je glumac po podignutoj optužnici.

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar