STANKOVIĆU OTKAZALI NASTUP ZBOG SLABOG INTERESOVANJA


Milan stankovic

Milan Stanković doživeo je pravi fijasko u Sloveniji, gde su mu zbog slabog interesovanja publike otkazali nastup. Naime, pevač je pre desetak dana trebalo da nastupi u najvećoj diskoteci u Velenju, ali je prodao samo osam karata, zbog čega mu je vlasnik poručio da ne mora ni da dolazi.

 – Milan je više od dve nedelje najavljivao nastup u toj diskoteci na svom Fejsbuk profilu. Pored toga, i na zvaničnoj stranici kluba su pozivali ljude da dođu na Milanov spektakl. Za sve to vreme prodao je samo osam ulaznica. Dan pred nastup pozvao ga je vlasnik diskoteke i saopštio mu da je bolje da otkažu gostovanje jer ne postoji interesovanje – govori dobro obavešteni izvor.
Kako saznajemo, menadžment kluba procenio je da će manju štetu klub pretrpeti ukoliko isplati Stankoviću pola honorara i otkaže nastup nego da mu isplati ceo, a da on peva za osam ljudi.
Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo vlasnika diskoteke.
– Tačno je da smo Milanu otkazali nastup jer je prodao osam karata. Sa njegovim menadžerom smo se dogovorili da mu isplatimo pola honorara, što smo i učinili. Više ga nismo zvali da gostuje niti je bilo reči o pomeranju datuma – rekao je za „Alo!“ Macja, vlasnik diskoteke.
Takođe smo kontaktirali i sa Stankovićem kako bismo čuli da li ga je pogodio ovaj neuspeh. On je pokušao da objasni zašto nije pevao.
– Trenutno radim u studiju i neću nastupati do novog albuma. Sneg i minus u Sloveniji su tog vikenda doveli i do lančanog sudara 50 automobila. Nije bilo bezbedno ni normalno održati nastup tada. Žao mi je što ne pišete o mom vrhunskom koncertu u Prijedoru ili bilo kom uspešnom nastupu – napisao nam je Milan u SMS-u, a na Fejsbuku uveliko najavljuje nastup 17. januara.

Like it? Share with your friends!

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
LOL LOL
0
LOL
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
WTF WTF
0
WTF
hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
win win
0
win
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com