Connect with us

PAPARAZZO

STAR paparaco! Miljana moli za S*KS da Danijelom

Published

on

star-paparaco!-miljana-moli-za-s*ks-da-danijelom

Miljanu Kulić ni malo ne dotiče što njena Marija u Nišu guta lekove za smirenje i svako malo trči na infuziju jer joj nije dobro od njenog ponašanja sa novim dečkom Danijelom.

Miksi je jedino bitno da je novi dečko s njom i da ga što pre odvuče u krevet. I bogami, i dobro su se zagrejali na „Đuskoviziji” dok su izvodili prljavi ples i doveli studio do usijanja.

Iako je i dalje prilično debela, nije joj problem da se skine u roze brus, pa je salce dok je izazovno mešala, kipilo na sve strane. Baš je bila u puno zanosu, pa je čak i Danijel u jednom momentu opkoračio otpozadi, što je dobra uvertira za konkretnu akciju na kojoj Miksi insitira.

Inače, njih svoje su đuskali uz pesmu „U šampanjcu da se kupam”, ali kako nisu imali penušavo vino, Miksi je uzela mleko pa se dobro ispolivala, a i Danijele je malo porska.

Inače, dobro znamo da je Miljanina mašta bujna, pa je jasno šta je zamišljala kada joj je mleko poteklo u mlazevima niz lice i telo. Nema šta, Miljana je kao i obično bila ubedljiva, a ni Danijel nije bio loš, pa se skinu u gaćice. E sad, da li se zaista primio na Miksi ili je koristi zbog rijalitija, raskrinkaće ga ona sama kad-tad!

AUTOR: STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar