Connect with us

showbiz

STROGA PRAVILA NA SVADBI RAŽNATOVIĆA – Zabranjen dolazak gošćama u miniću!

Published

on

Svetlana Ceca Ražnatović polako, ali sigurno privodi kraju pripreme za svadbu sina Veljka i snajke Bogdane Rodić, koja će u nedelju biti upriličena u jednom beogradskom hotelu na Novom Beogradu.

Pozivnice za veselje decenije prošle nedelje stigle su na sve adrese u zemlji i inostranstvu, a na njima stoji i to kako da svatovi budu obučeni.

Ženama je sugerisano da se pojave u dugim, elegantnim haljinama, a muškarcima u odelima. Dakle, na Veljkovoj i Bogdaninoj svadbi sve će biti glamurozno, pa se tako neće moći videti devojke u mini-haljinama i golih stomaka.

View this post on Instagram

My rib ❤️

A post shared by SERBIAN ACE 🇷🇸 Српски Ас (@veljkoraznatovic) on

– Svadba će biti lepa i glamurozna. Ceca je vodila računa o svakom detalju, baš kao i Veljko i Bogdana. Posebnu pažnju su posvetili i dres-kodu. Kako će sve biti na najvišem nivou na svadbi kojoj će prisustvovati više od 500 zvanica, odlučili su da na pozivnicima naglase koji stil oblačenja je poželjan – priča izvor i dodaje da će Ražnatovići ispoštovati svadbarske običaje.

Veljko će sa svatovima ići u Titel po mladu, ali će ona, bar kako je zasad planirano, samo nekoliko sati pre svatova doći u svoju kuću. Bogdana želi da i veče pred svadbu prespava u Cecinoj vili, gde inače i živi, jer će je u Beogradu sređivati frizer i šminker.

– S obzirom na to da je Cecina snajka u drugom stanju, a u Titetu nema svoje ljude koji je sređuju, njoj je najlakše da prenoći u njenom i Veljkovom krevetu i ujutru se sredi i tako doterana ode u Titel. Tamo će uz pomoć majke, dve sestre i kume obući venčanicu. Naravno, može da se dogodi da se taj plan i promeni – završava izvor.

Cecini prijatelji, Danijela i Bogdan Rodić, jedva čekaju ćerkino venčanje. Oni će već od subote imati goste koji će im pomoći oko dekoracije kuće i dvorišta.

– Momci će u popodnevnom satima okititi kapiju i staviti venac, a potom će ukrasiti ulazne stepenice, travnjak i stolove. U drugu kuću, koja se nalazi nedaleko od porodične i koja je Veljku data u miraz, dolaziće svatovi. Tamo će u sali za proslave biti postavljen švedski sto, a kada se mladoženja sa porodicom i gostima budu približio Titelu, svi gosti će iz te kuće doći u porodičnu da sačekaju Beograđane. Veljko će tada gađati u jabuku i kupiti mladu – kaže izvor.

Svetlana Ceca Ražnatović se nakon svadbe sina Veljka Ražnatovića sprema za još jedno veliko slavlje. Njena snajka Bogdana Rodić, koja je u trećem mesecu trudnoće, porodiće se u maju sledeće godine.

To će biti povod za veselje koje će pevačica da upriliči kada postane prvi put baka. Roditelji još uvek ne znaju pol bebe, a Ceca je poručila da joj je važno da sve protekne u najboljem redu i da dete bude živo i zdravo.


Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar