Connect with us

HOT NEWS

SVAKO NA SVOJU STRANU! Prija i Filip se RAZIŠLI!

Published

on

svako-na-svoju-stranu!-prija-i-filip-se-razisli!

Aleksandra Prijović i njen muž Filip Živojinović, reklo bi se, baš ne vole jutro.

Poznati par uslikali smo jednog prepodneva, i ako je suditi po njihovim izrazima lica, reklo bi se da je neka ozbiljna svađa prethodila ovom odvojenom izlasku iz kuće, ili da su u najmanju ruku ustali na levu nogu.

Prija i Filip se razišli!
Međutim, kako nam je ispričala njihova prva komšinica, ni pevačica ni suprug nisu neki ranoranioci, pa ih u prepodnevnim satima što manje zapitkuj i obraćaj. Već kad prođe podne, to je druga stvar, pojavi se i osmeh na licu, srdačnost i sve što ide u duhu lepih manira.

–Kad su se tek doselili ovde baš sam suprugu rekla da sam iznenađena, jer su mi preko malih ekrana izgledali nasmejani, veseli. Sretnem ih ujutru, izgledaju kao da su neke ozbiljne svađe bile i vrlo budu namrgođeni. Vremenom smo skapirali da prosto ljudi ne voleo da ustaju baš rano – priča komšinica za Svet i dodaje:

-Aleksandrin posao funkcioniše uveče i noću, verovatno je navikla da spava duže, pa svako rano buđenje pravi te grimase. Mada, polako se menja sve to otkako su dobili sina, sad ustaju dosta ranije, ali šta će kad organizam očigledno voli da spava – zaključila je ona.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar