Connect with us

HOT NEWS

Sve im krenulo NIZBRDO! Breni i Bobi namestili PROKLETSTVO preko GAĆA!

Published

on

sve-im-krenulo-nizbrdo!-breni-i-bobi-namestili-prokletstvo-preko-gaca!

Kako SCANDAL! saznaje, Breni i Bobi u poslednje vreme sve ide nizbrdo!

Rituali crne magije će ih uništiti!
Prema rečima našeg izvora, čak ih i prijatelji pljuju i okreću im leđa i smeštaju im afere po medijima i pokušavaju da ih unište!

– Za sve je kriva jedna jako opasna i zla žena koja je sklona crnoj magiji! Baš se navrzla na Živojinoviće i ne da im mira – objašnjava izvor Scandala! i nastavlja:

– Kažu da je ta žena čak pokušala da im podmetne krvavi krst na ogradu kuće, ali srećom nije uspela, a o tome koliko je puta odlazila kod hodže i drugih magova samo da im napakosti da i ne govorim – priča izvor i dodaje:

– Čak sam čula od jednog hodže da se jedna igračica iz Granda dokopala Breninog veša, ukrala joj je gaćice i preko njih je podmetnula prokletstvo. Rekla je da hoće da im se uništi brak i da se oni razdvoje… To je bilo pre nekih 15 godina i sećam se da su Brena i Boba baš tada imali neke trzavice, pa sećate se svi vesti da je Boba prijavljen policiji za nasilje. Ta igračica je imala koncert s Brenom i gaćice je pokupila sa nekog od nastupa na kom su radile zajedno. Imala je pristup garderobi i to je dovelo do haosa. A ovo što im se sada dešava izazivaju sami oni jer su složni i vole se. Zajedno rade jogu, meditiraju, izgovaraju molitve i to bode oči njihovim neprijateljima. Ne mogu zli ljudi da podnesu ako se neko voli, pa se bojim da će im ti rituali doći glave – završava naš izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar