Connect with us

TV SHOW

Sve što znamo o 4. sezoni serije „Elite“

Published

on

sve-sto-znamo-o-4.-sezoni-serije-„elite“

Još u maju 2020. godine zvanično je potvrđeno da će se serija Elite vratiti na Netflix sa 4. sezonom.

„Hoćemo da vam kažemo da smo dobili scenario za 4. sezonu i da je veoma dobar… i trebalo bi da se pripremite,“ rekla je ekipa serije tada u videu.

Ovaj španski tinejdžerski triler sve nas je zaludeo još 2018. godine, kada se prva sezona pojavila na striming servisu. Za one koji ne znaju ništa o seriji, upozorenje: slede spojleri!

Podsetimo, ljudi širom sveta opčinjeno prate ekipu prestižne škole koju pohađaju samo elitna deca, a već u prvoj epizodi glavni lik, Marina, biva ubijena. Od tog trenutka, skandali i drame samo se nižu – uz još mnoga ubistva.

Iako je bilo priče da se niko iz originalne postavke neće vratiti u 4. sezonu, Miguel Bernardeu (Guzmán) i Itzan Escamilla (Samuel) već su počeli da lagano najavljuju novu dramu. Zato hajde da vidimo…

Šta sve znamo o 4. sezoni serije Elite?
U maju 2020. godine, Netflix je na Twitteru zvanično potvrdio da je počelo snimanje 4. sezone, videom u kome se pojavljuju glumci koji i dalje igraju u seriji. Ipak, još kada je 3. sezona izašla. španski sajt Bluper pisao je da će serija imati 4. i 5. sezonu, ali da će ekipa biti sasvim drugačija. To znači samo jedno – čeka nas još mnogo epizoda.

Kada možemo da očekujemo premijeru 4. sezone serije Elite?
Netflix je potvrdio da će 4. sezona serije Elite biti dostupna za strimovanje od 18. juna

Prva sezona Elite premijerno je prikazana 5. oktobra 2018. godine, druga sezona je izašla 6. septembra 2019. godine a treća sezona u 13. marta 2020. godine. Imajući u vidu da ne postoji „šema“ po kojoj se sezone objavljuju, ovo nas je malo iznenadilo.

Ova godina je nešto drugačija kada su snimanja u pitanju: zbog pandemije korona virusa, odloženo je snimanje mnogih serija, što znači da bi to moglo uticati i na Elite. 

Ako je suditi po fotografijama na društvenim mrežama koje je Netflix objavio 20. jula, snimanje novih epizoda je već počelo.

Ko glumi u 4. sezoni serije Elite?
I pre nego što je prikazana treća sezona, originalna postavka istakla je da će u 4. sezoni glumiti potpuno novi glumci. Georgina Amorós, koja igra Cayetanu objasnila je: „Ciklus se završava, a drugi počinje,“ dok je Alvaro Rico (Polo) objasnio: „Ovo je definitivno završetak razvoja nekih likova.“ 

Ovu vest prvi je objavio španski dnevnik Fuera de Series, koji je rekao da će treća sezona biti poslednja za većinu likova i da će se u 4. pojaviti sasvim nova ekipa učenika, slično kao u britanskoj serijie Skins. U ovom trenutku, čini se da će polovina originalne ekipe glumaca biti i u nastavku serije.

Netflix je 19. maja objavio video u kome se oprostio glumaca. „Pogledajte poslednje dane snimanja dok se Ester, Danna, Alvaro, Mina i Jorge opraštaju od serije,“ stoji u objavi pokraj videa, kojim je potvrđeno da se Carla, Lu, Polo, Nadia i Valerio neće biti u 4. sezoni.

Srećom, u 4. sezoni će glumiti Itzan Escamilla (Samu), Miguel Bernardeau (Guzmán), Arón Piper (Ander), Omar Shana (Omar), Claudia Salas (Rebeca), Georgina Amorós (Cayetana). Još uvek nije poznato da li će Sergio Momo (Yeray) i Malick (Leïti Sène) reprizirati svoje role u novim epizodama.

Nakon višemesečne ćutnje, Netflix je 20. jula otkrio koga ćemo gledati u nastavcima, pozdravivši novu ekipu glumaca.

„Dobrodošli u Elite porodicu, Manu Rios, Carla Díaz, Martina Cariddi and Pol Granch,“ stoji u objavi, nakon čega su objavili i fotografije nove ekipe, sa starim glumcima – na snimanju. Ovo znači samo jedno – snimanje novih epizoda je počelo.

Šta se dešava u 4. sezoni serije Elite?
Četvrta sezona ugostiće par novih likova, koji definitivno sa sobom donose dramu. U pitanju su Manu Rios, Carla Díaz, Martina Cariddi, i Pol Granch, misteriozni đaci, o kojima i dalje nemamo dodatnih informacija.

Oni će postati novi drugari iz razreda već poznatim likovima Samu, Guzmanu, i Rebeci, koji su u prošloj sezoni saznali da će morati da ponavljaju razred. Osim ove trojke, u novim epizodama gledaćemo i druge poznate likove kao što su Cayetana, Omar i Ander.

Kada stiže trejler za 4. sezonu serije Elite?
Još uvek nema ni tizera ni trejlera za 4. sezonu serije Elite, ali čim ga bude, objavićemo ga Stars.rs Za sada pogledajte najavni video.

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar