Connect with us

Horoskop

Tanja Savić na meti optužbi bivšeg muža: Sinu razbila usta?!

Published

on

tanja-savic-na-meti-optuzbi-bivseg-muza:-sinu-razbila-usta?!

U najnovijem obračunu sa suprugom putem medija, Dušan optužio Tanju da je sinu Đorđu razbila usta. Za pevačicu ovo nije ništa nova jer kako objašnjava njen bivši muž želi populranost pa ne bira sredstva. Dušan Jovančević na sve načine pokušava da majku svojih sinova u javnosti predstavi nepodobnom.

Tanja Savić dovela je sinove u Srbiju i po zakonu je sada njihov staratelj, Dušan ne propušta priliku da istakne da ona nije podobna majka, te često novinarima šalje prepiske s njom, a za koje nije utvrđeno da su autentične. Takvu jednu dušan je posalo i u Alo! u kojoj tvrdi da Tanja navodno maltertira decu.

– Tanja je Đoletu razbila usta. Pokazao mi je, nisam uspeo da uslikam. Obojica plaču. Zatvorila su se u sobu – tvrdi on u porukama koje je poslao redakciji Aloa.

Tanja Savić nije bila iznenađena tim njegovim tvrdanjam i pokušajem da je ocrni u javnosti. Kako kaže, on to čini godinama samo da bi od nje napravio lošu majku, a od sebe žrtvu i javnu ličnost iako to nije i za tako nešto nema pokriće.

– Ja uopšte ne želim da se sa njim valjam u blatu. Nemam komentar jer šta god da kažem, biće to španska serija – rekla je Tanja, i dodala:

– Neću ništa demantovati jer bi to bilo kao da se pravdam, a sa druge strane, što više negiraš jedan deo publike veruje da je baš on u pravu. Dušan očajnički vapi za popularnošću, a da bi do toga došao, ne bira sredstva. Ja u tome neću učestvovati, a pogotovo neću dopustiti da moja deca trpe zbog toga – zaključila je Tanja Savić, prenosi Kurir.rs.

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar