Connect with us

showbiz

Tanju Savić sinovi Maksim i Đorđe obradovali porukom za Uskrs

Published

on

tanju-savic-sinovi-maksim-i-dorde-obradovali-porukom-za-uskrs

Popularna pevačica Tanja Savić već duže od godinu dana razdvojena je od sinova Maksima i Đorđa, koje je njen suprug Dušan Jovančević bez njenog znanja i pristanka odeveo u Australiju.
Folk zvezda tokom prethodnih meseci više puta je govorila o problemima u braku koje je imala sa još uvek zakonitim suprugom, sa kojim sada vodi borbu za starateljstvo nad sinovima.

I veliki hrišćanski praznik – Vaskrs, zvezda “Granda” provela je daleko od svojih naslednika, ali ju je njihova poruka na ovaj dan raznežila i obradovala.

Naime, atraktivna crnka na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram objavila je fotografiju poruke koju su joj mališani poslali, a u kojoj je na engleskom jeziku pisalo:

– Ti si najbolja mama.

Svojim fanovima Savićeva je otkrila koliko ju je to usrećilo i uputila vaskšnju čestitku.

– Meni je ovo ispunilo srce danas. Neka vas sve dragi Gospod čuva. Volite se ljudi. Jer mržnja nije od Boga. Hristos Voskrese. Srećan Uskrs – napisala je pevačica.

Nakon Tanjine objave usledili su komentari fanova koji su joj uputili reči podrške i izrazili nadu da će muzička zvezda uskoro biti sa svojim sinovima.

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar