Connect with us

REALITY

Tara tražila OPROST od Ivane! Reperova žena je ODUVALA!

Published

on

tara-trazila-oprost-od-ivane!-reperova-zena-je-oduvala!

Nakon diskvalifikacije iz  „Zadruge”, Tara Simov se oglasila i poručila da će se useliti u Nenadov stan na Novom Beogradu kao i to da će od njegove supruge Ivane zatražiti oproštaj.

Ivana oduvala Taru!
Prema pisanju domaćih medija, Ivana se šokirala kada je ova informacija došla do nje i jasno je stavila do znanja da sa Tarom nema o čemu da razgovara.

–Ivana je frapirana zbog Nenadove odluke da u stan useli devojku iz rijalitija, koju poznaje tako kratko, i to u njihovu oazu u kojoj je toliko uspomena, u kojoj su toliko vremena proveli. Iako je vremenom oguglala na sve što ima veze sa Zadrugom, jer se njeno ime konstatno provlači, ipak ju je pogodilo sve što se dešava oko njihovog stana, a tiče se dogovora Tare i Ša – rekao je dobro obavešten izvor za Blic i dodao:

–Nije verovala kad je videla da Tara traži da joj Ivana oprosti. Šokirala se. “Ma, mala može da moli za oprost do sutra!”, rekla je Ivana besno nakon pročitane vesti. Ivana se samo pita kada će se sve ovo završiti. Distancirala se maksimalno od svega, a iz stana se taman odselila malo pre nego što će Tara doći u isti – zaključio je izvor za pomenuti medij.

FOTO: RAJKO RISTIĆ

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar