Connect with us

HOT NEWS

Teodora Džehverović BESNA na Radu! „Dosadila mi je ta ŽENA i njene PROZIVKE!

Published

on

teodora-dzehverovic-besna-na-radu!-„dosadila-mi-je-ta-zena-i-njene-prozivke!

Teodora Džehverović opasno je pobesnela kada je videla šta je Rada Manojlović izjavila u prošlom broju SCANDALA! na temu naplaćivanja čestitki. Rada, istina, nije rekla ništa protiv Teodore, čak je i naglasila da svako radi po svome, ali je istakla da ona nikad ne bi mogla da naplati čestitku za ljude koji je vole i koji su njena publika.

Teodora besna na Radu!
Međutim, za Teodoru je to bila kap koja je prelila čašu jer je svi redom za to prozivaju, pa se požalila drugaricama i osula paljbu po Radi.

– Teodora više ne može da trpi te prozivke, smučile su joj se i čestitke, i kritike. Baš se iznervirala zbog Rade, pa je vikala na sav glas: Dosta mi je više te žene i njenih prozivki! Šta hoće od mene?! Jel je diram, ne! Neka radi kako misli, ali mene neka zaobiđe – prepričava izvor Scandala! i dodaje:

– Najgore što je Rada sad izvukla deblji kraj, a nije rekla ništa protiv Teodore, samo je iznela svoje mišljenje. Sa druge strane, razumem i Teodoru jer je za to napadaju mesecima, pa joj je pukao film – završava naš izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar