TORTA OD 70 KILOGRAMA NA SVADBI VELJKA I BOGDANE


9 shares

Porodica Ražnatović obavlja poslednje pripreme pred venčanje, a kako saznajemo, prave se posebna kolica na kojima će stajati svadbena torta od nekoliko spratova.

Sin najveće balkanske zvezde Svetlane – Cece Ražnatović, Veljko i njegova verenica Bogdana zavetovaće se na večnu ljubav u nedelju, a o njihovoj svadbi javnost bruji danima. U porodičnom domu traju pripreme za veliko slavlje, a „Blic” je uspeo da sazna neke od najzanimljivijih detalja.

– Ceca je jedna od retkih koja je uspela za mesec dana da organizuje čitavo svadbeno veselje za 500 zvanica. Veljko će za ovaj poseban dan imati dva odela, prvo će obući crni smoking, a zatim će se presvući u odelo u sivoj boji. Bogdana će nositi tri venčanice – tokom crkvene ceremonije će nositi venčanicu u kojoj se udala i Ceca, zatim će drugu obući za građansko venčanje, nakon čega će se presvući u haljinu. Mladoženja je čak iznajmio poseban autobus koji će svatove od Beograda odvesti do rodnog mesta njegova izabranice. Veljko će po mladu u Titel ići u oldtajmeru, a u istom skupocenom automobilu će mladenci doći do Hrama svetog Save, gde će se pred Bogom zakleti a večnu ljubav. Velika pažnja je posvećena i dekoraciji, a cveće od koje će se napraviti prelepi aranžmani stiglo je iz Holandije. Sve će biti u belim i zlatnim tonovima. Određeni stolovi će biti dekorisani i pravim drvećem, što će ceo prostor učiniti dodatno glamuroznim – kaže nam izvor blizak Ražnatovićima, i dodaje:

– Građansko venčanje biće upriličeno u hotelu, nakon čega se nastavlja svadbeno veselje. Na pozivnicama koje su stigle na adrese zvanica piše i dres-kod za svadbu, pa dame treba da obuku duge haljine, dok muškarci treba da se pojave u odelima. Mladenačka torta je na nekoliko spratova i biće teška oko 70 kilograma. Brojni poslastičari rade na torti, a zbog veličine biće unesena iz delova dan ranije. Zbog veličine prave se specijalna kolica na kojima će stajati torta.

Inače, pre nekoliko dana Ceca je za medije izjavila da će ispoštovati tradicionalne običaje.

– Biće kupovina mlade, skidanje jabuke, onako kako tradicija nalaže i ono što je elementarno. Posle crkvenog venčanja uslediće građansko i prelepa žurka u hotelu. Verujte mi da kada vam ovo sve pričam, u glavi mi je hiljadu stvari koje treba da se do sledeće nedelje privedu kraju – rekla je Ceca prošle nedelje za „Blic”.

Anastasija u odelu, Ceca u haljini

Poslednjih nekoliko dana priča se i šta bi članovi porodice Ražnatović mogli da obuku za venčanje, a onda je i to otkriveno. Anastasija Ražnatović će u svatove ići u odelu koje joj savršeno stoji, nakon čega će se presvući u dugu svečanu haljinu. Ceca je za svadbu sina izabrala dve haljine, jednu će nositi za čin venčanja, a drugu na veselju.


Like it? Share with your friends!

9 shares

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
LOL LOL
0
LOL
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
WTF WTF
0
WTF
hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
win win
0
win