Connect with us

HOT NEWS

Tozovac: „Pustite me da UMREM!”

Published

on

tozovac:-„pustite-me-da-umrem!”

Predrag Živković Tozovac hospitalizovan je u KBC „Dragiša Mišović” gde već neko vreme leži u bolničkoj posetlji, nakon što je ustanovljeno da ima korona virusom, uprkos tome što o njemu svi brinu na najbolji mogući način, pevač kaže da bi voleo da ga lekari puste kući da umre.

Hoće kući da umre
– Stanje posle primanja kineske vakcine mi se stabilizovalo, ali sam sada psihički baš loše. Nisam dobro i verujte mi da jedva izdržavam u bolnici. Niko ne može da mi dođe u posetu jer je ovo kovid bolnica, a sa mojom Mimom se čujem samo preko telefona i njoj se jadam. Ne znam kako ona podnosi to što smo odvojeni, trudi se da me ne sekira dok razgovaramo. Znam da je tako. Užasan je osećaj kad po ceo dan slušate samo kako aparati za kiseonik pište! To ni mladi ljudi ne bi podneli, negativno utiče na psihu. Po ceo dan samo ležim i ćutim, ali to me niko ne pita. Razmišljao sam da zamolim lekare da me puste kući da dostojanstveno umrem, ali to nije moguće. Niti ja mogu na svoju ruku da izađem niti je moguće da bilo ko dođe da me vidi – pričao je pevač otežano, a potom je pohvalio osoblje koje brine o njemu iako mu je bolnice, kako kaže, dosta za ceo život, piše Pink.rs.

– Doktori i sestre su dobre prema meni. Svi se trude da mi maksimalno olakšaju boravak Stars.rs Ništa mi ne nedostaje, ali im se ja često jadam i govorim da mi je psihički teško. Sa mnom u sobi je još nekoliko ljudi. Umiru mi pred očima svakodnevno, ima nekoliko pacijenata koji su u baš teškom stanju. Zato bih pre da sam u svom domu i miru nego ovde – kaže Predrag, piše Pink.rs.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/BOJAN VUKOVIĆ

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar