TROŠILA JE 100.000 EVRA ZA SPOTOVE I PESME, POSEDOVALA LUKSUZNU VILU Preko noći joj se život promenio, sada zbog BANKROTA mora da proda sve svoje bunde!


Pevačica Dunja Ilić napravila je pravi bum na pocetku svoje karijere. Kontraverzna pevačica u medijima predstavljena je kao “srpska Paris Hilton”.

Ništa tu nije bilo čudno, jer je u različitim intervjuima i pred kamerama prikazivala velelepnu vilu koja je bila u vlasništvu njenog uglednog oca.

Kristalni lusteri, bogati nameštaj, prostrani dnevni boravak, kao i pevačicina čitava soba koja je bila u brendu “versace”, od kreveta do ormara.

Često smo mogli da je viđamo u bundama od činčile, kao i raznim drugim krznima koja su koštala na desetine hiljada evra.

Sada se situacija promenila, o čemu je i sama Dunja pričala.

Nakon povlačenja njenog oca iz biznisa koji mu je donosio ogromnu zaradu, i turbulentnog perioda same pevačice u koji su bili umešani poroci, Ilićeva je odlučila da živi mirnijim životom.

Naime, ona više nema toliku količinu novca kao sa početka karijere, niti toliko skupe stvari i nameštaj.

Kako sama ističe našla je mir i spokoj koji materijalne stvari nisu mogle da joj donesu.

Sada nakon toliko padova koje je doživela u životu, čitavu priču o vrtoglavoj životnoj promeni upotpunio je njen potez preko Instagram profila.

Pevačica se oglasila kako više ne želi da zadrži skupocene bunde u ormaru, kao i to da ne stoji baš najbolje finansijski, te je to jedan od razloga prodaje istih.

“Drage devojke, pošto ja više ni u ludilu ne bih nosila pravo krzno, a imam par dobrih komada kod sebe. Nažalost, ne stojim baš toliko dobro da bih mogla da poklanjam bunde koje su puno koštale, ali svakako se odričem po jako povoljnim cenama za takve komade”, napisala je Dunja svim zainteresovanim devojkama.


Like it? Share with your friends!

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
LOL LOL
0
LOL
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
WTF WTF
0
WTF
hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
win win
0
win