Connect with us

HOT NEWS

TUGA! Isidoru svi ZABORAVILI! Niko nije došao na njen GROB za pomen!

Published

on

tuga!-isidoru-svi-zaboravili!-niko-nije-dosao-na-njen-grob-za-pomen!

Pomen povodom šest meseci od smrti Isidore Bjelice održan je nedavno, a na groblju se pojavila samo uža porodica.

Na pomen niko nije došao od njenih prijatelja!
Tragom informacije da su svi prijatelji zaboravili na Bjelicu i da joj više niko ne dolazi na grob, pozvali smo Zoranu Pavić koja nam je objasnila kako stoje stvari.

–Nisam bila na pomenu, i ne bih o tome da pričam javno. Ja imam svoju priču koja je vezana za Isidoru, a to što se tiče groblja treba najuža familija i porodica da izađu. Pogotovo sada u ovim uslovima korone. Ja imam svoje načine za obraćanje Isidori. Kada je u pitanju ona i ljudi koji su mi bliski i koji su deo mog bića, nisu poenta samo određeni datumi. Gde god se nađem, gde god da putujem, ja upalim sveću – kaže Zorana za Star i objašnjava sa kim je ostala u kontaktu posle Isidorine smrti.

–U kontaktu sam sa Isidorinom sestrom Majom koja je bila na Paliću kada sam onu žurku u belom organizovala. Sa njenom majkom sam bila u jako bliskom kontaktu kada sam sve to pripremala i stvarno mi je bila od velike pomoći. Žena je u svojoj tuzi i ne želim da je zamaram. Kada se u nekoj emisiji spomene Isi, ja joj to pošaljem porukom. Eto toliko jer ona je u svojoj priči koja nije laka – iskrena je pevačica, dok na spekulacije da su Lav, Vila i Nebojša Pajkić ljuti na nju zbog žurke u belom koju je organizovala kaže sledeće:

–Ja jedino šta imam na tu temu da kažem, jeste da sam ja svojoj drugarici ispinula njenu želju i tu je kraj priče. To je bila velika odgovornost jer je vrlo osetljiv i pipav teren, ja ne bih mogla da živim sa tim da to nisam uradila. Ne želim ni jednu mrlju što se mog i Isidorinog odnosa tiče. Bilo je veličanstveno sa sve tim belim lampionima i jednom porukom koja lepše ne može da bude kada se već nešto tako dogodilo. Sve ostalo ne želim da komentarišem javno, a svako ima svoje razloge za ovo ili ono – zaključila je Zorana za Star.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar