Connect with us

showbiz

UKRAO MI JE DEČJA KOLICA, ZLATO I SAV NOVAC: Milica Dabović o ocu svoga sina

Published

on

ukrao-mi-je-decja-kolica,-zlato-i-sav-novac:-milica-dabovic-o-ocu-svoga-sina

Milica Dabović iznela skandalozne tvrdnje o bivšem partneru sa kojim ima dete.
Košarkašica Milica Dabović našla se nedavno u centru skandala zbog škakljive fotografije koju je objavila na Instagramu, gde je u prvi plan istakla zadnjicu u teksas šortsu, a na ramenima je nosila sina Stefana.

Ovaj njen potez je izazvao brojne negativne komentare, a košarkašica priznaje da ne mari za negativne reakcije ljudi.

“Sada pokazujem sebe i ko zna kad ću opet. Kad ulaziš u četrdesetu, više nemaš prioritete da stavljaš slike. Živim sasvim drugačiji život. Nisam 15 godina izašla u diskoteku, a da ne pričam da nikada nisam popila ni kafu, ni alkohol, ni gazirano, ni popušila cigaru. Živim kao beba, sa svojim sinom. Idem u krevet u 11 i budim se u osam. Ponekad odem na večeru, kod drugarice, i sa sinom u igraonicu i parkić. To je moj život”, rekla je Milica i progovorila o teškom detinjstvu.

“Vrlo dobro znam kako je nemati. Moji roditelji su prodavali sve iz kuće da prehrane nas četvoro, nosila sam tri broja veće patike, znala samo za košarku i moj najbolji prijatelj bila je lopta. Imala sam i nemala, padala u dugove, drugi su me u to uvaljivali, uzimali mi… Ljudi nisu ni svesni kako sam živela, zato se i borim”, istakla je ona.

Inače, Milica je tokom pandemije zarađivala novac od prodaje polovnih stvari, a otkriva kroz šta je sve prošla sa ocem njenog sina Stefana.

“Godinu dana sam trpela Stefanovog oca. Ukrao mi je zlato, sve pare što sam zaradila, dečija kolica, odem u WC, a on odnese novčanik… To nije otac. Moj sin sa dve i po godine ne zna za oca. Kad bude čitao o njemu, biće mi zahvalan što sam ga spasla”, rekla je za “Lenu”.

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar