Connect with us

showbiz

UNIŠTILA VEZU OD 5 GODINA, A HTELA I DA SE UDA ZA NJEGA: Ovo je momak kojeg je Ksenija Knežević ostavila zbog sina Irfana Mensura

Published

on

unistila-vezu-od-5-godina,-a-htela-i-da-se-uda-za-njega:-ovo-je-momak-kojeg-je-ksenija-knezevic-ostavila-zbog-sina-irfana-mensura

Bivši dečko Ksenije Knežević u njenom životu bio je gotovo celog života, a posle pet i po godina velike ljubavi, veza među njima okončana je.
Iako o svom emotivnom životu nikada nije mnogo govorila, Ksenija Knežević nije krila da je u emotivnoj vezi sa Nikolom, koga poznaje gotovo celog svog života.

– Dečka sa kojim se zabavljam poznajem ceo život. Prvo smo se družili, pa se onda rodila ljubav među nama. Pet godina smo zajedno i mislim da će on biti taj za koga ću se udati. Ne planiram u skorije vreme brak ni decu, zato što smo mladi. Oboje smo fokusirani na karijeru, ali kada dođe vreme za to, udaću se, neću bežati od toga – govorila je svojevremeno Ksenija za medije, sigurna u svoj odnos sa Nikolom.

PrintscreenPa ipak, Nikola je, umesto supruga postao bivši dečko Ksenije Knežević, a razlog njihovom raskidu, kako saznaje naš magazin, bio je što su se emotivni partneri u poslednje vreme udaljili. Takva veza Kseniji više nije odgovarala, njenoj energiji trebala je ona strast i zaljubljenost, kao sa početka.

Vezu su okončali u miru, a pevačica se nosila mišlju da će neko vreme biti sama i posvetiti se radu na sebi i karijeri. Međutim, onda kada se najmanje nadala, njeno srce osvojio je tri godine mlađi glumac, Pavle Mensur, sa kojim je od nedavno u vezi.

Foto: Printscreen

Izvor: PRessSerbia/Kurir

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar