Connect with us

FARMA 6

VEĆ DVE DECENIJE SVE MUČI ISTO PITANJE O “TITANIKU”: Evo zašto je reditelj ostavio Džeka u ledenom okeanu!

Published

on

vec-dve-decenije-sve-muci-isto-pitanje-o-“titaniku”:-evo-zasto-je-reditelj-ostavio-dzeka-u-ledenom-okeanu!

D.D.N. |

U čuvenom filmu Titanik, koji je snimljen 1997. godine, scena u kojoj Leonadro Dikaprio i Kejt Vinslet plutaju u vodi nakon što je brod potonuo prouzrokovala je večito pitanje na koje je nedavno odgovorila pevačica Selin Dion.

Džek i Rouz
Džek i Rouz • youtube

Naime, svi koji su gledali film oduvek su se pitali zašto Džek nije uspeo da legne pored Rouz na plutajuća vrata usred okeana i tako i on preživi.

Selin je gostovala u emisiji Džimija Falona gde joj je on postavio pitanje o kome već 20 godina svi polemišu. “Nemoj da me stavljaš u neprijatnu poziciju. Šta ako planiraju da snime i drugi nastavak filma?”, rekla je pevačica kroz smeh.

Selin Dion
Selin Dion • Youtube / screenshot

– Prvo, ako malo bliže pogledate situaciju, Rouz je možda mrtva ili u potpunosti smrznuta i nije u potpunosti svesna situacije. Drugo, njemu ne treba pozivnica da se popne gore – rekla je.

Kako se o ovoj temi godinama raspravlja, nekoliko puta su pitali i reditelja Džejmsa Kamerona zašto je Džeka ostavio u ledenom okeanu.

Rouz sama leži
Rouz sama leži • youtube

– Mislim da je zaista smešno da vodimo ovu diskusiju 20 godina kasnije, iako to pokazuje da je film bio i te kako uticajan jer je sve povredilo kada je Džek umro – rekao je Kameron.

Džek i Rouz u Titaniku
Džek i Rouz u Titaniku • youtube

– Da je preživeo, film ne bi imao smisla. Ipak je ovde reč o smrti i razdvajanju. Morao je da umre – zaključio je.

Comments

comments

Copyright © 2016 Stars.rs

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Skip to toolbar