Connect with us

FARMA 6

VESNA ZMIJANAC BILA U VEZI SA OCEM POZNATE “ZVEZDE GRANDA”: Nisam voleo da idem kod nje i mrzeo sam travke koje je spremala! (FOTO)

Published

on

vesna-zmijanac-bila-u-vezi-sa-ocem-poznate-“zvezde-granda”:-nisam-voleo-da-idem-kod-nje-i-mrzeo-sam-travke-koje-je-spremala!-(foto)

D.D.N. |

Saša Kapor, folk pevač i nekadašnji učesnik “Zvezda Granda”, jednom prilikom je u emisiji “Pres pretres” naveo kakva je Vesna Zmijanac bila prema njemu dok se zabavljala sa njegovim ocem.

Vesna Zmijanac
Vesna Zmijanac • Rajko Ristić / RAS Srbija

– Moj otac je bio u vezi sa Vesnom i pamtim je kao ekstra ženu – započeo je priču Saša Kapor, pa dodao:

– Sećam se da sam bio klinac i imao svoje društvo u kraju gde smo se svaki dan igrali, ali nisam voleo da idem na Bukulju kod nje. Joj, ona je bila na makrobiotičkoj ishrani i znam da nam je spremala neke travke koje sam mrzeo. Poslie toga Nikolija i ja krenemo da se da se šetamo tamo po šumi, ali dosadno je bilo, falili su mi drugari.

Saša Kapor
Saša Kapor • Rajko Ristić / RAS Srbija

Saša je ispričao i jednu anegdotu sa Bukulje, na kojoj Vesna godinama živi.

– Jedno jutro pita mene Vesna da li volim pilav. Ja nisam znao šta je to, mislio sam opet neke travke i kažem da ne volim. Kada sam video da je to pirinač sa mesom, joj mojoj sreći nije bilo kraja, sve sam pojeo – rekao je pevač.

Comments

comments

Copyright © 2016 Stars.rs

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Skip to toolbar