Vladimir i Edis se SUOČILI! Tomović mu saopštio da sa Draganom ima NEŠTO VIŠE


4 shares

Dragana Mitar je nakon kratkog razgovora sa Edisom Fetićem shvatila da on prema njoj ne gaji nikakve emocije, samim tim što on nije pokazao interesovanje za nju kao ni za bliski odnos u koji je ušla sa Vladimirom Tomovićem.

Osim toga, on je iskoristio priliku i da je posavetuje da se drži Vladimira, iako je ona pred njim promenila priču i pravdala se kako sa njim ne planira nešto više.

Ti treba da ustaneš i da javno rešiš sve. Nema potrebe da te bilo ko blati spolja. Jednom kažeš šta je šta i onda si čista sto posto – rekao je Edis.

Ti imaš ženu, a ja simpatiju. Videćemo neke stvari – rekla je Dragana.

Ti imaš dečka, a ne simpatiju. On je sam rekao da si mu devojka. A, šta ti sad to pričaš? Pusti ti mene, nemoj mi te igrice. Lepo ti kažem, što se mene tiče, ti si ušla u sve ovo i ti odlučuješ. Za ostalo se kriješ iza drugih, svesno u životu radiš neke stvari – rekao je Edis.

Ako ljudi to misle, baš me briga. Tu se nešto krčka, ali mi nismo zajedno i to ću mu reći – rekla je Dragana.

Ono što ju je dotuklo je njegovo priznanje da ne želi da bude deo njenog života, kao ni priča koje se dešavaju pred kamerama, pa je odlučila da na to prećuti.

Kanališ se. Ti treba da odeš sa svojim dečkom i da mu kažeš da li si sa njim ili nisi, mene tu ne uključuj, ne zanima me to – rekao je Edis.

Detaljno pogledajte u nastavku.Like it? Share with your friends!

4 shares

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
LOL LOL
0
LOL
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
WTF WTF
0
WTF
hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
win win
0
win