Connect with us

showbiz

VOJAŽ SPREČIO DEVOJKU DA SE UBIJE, PA SE OGLASIO: Otkrio detalje s Brankovog mosta – Čvrsto sam je držao da se ne baci!

Published

on

vojaz-sprecio-devojku-da-se-ubije,-pa-se-oglasio:-otkrio-detalje-s-brankovog-mosta-–-cvrsto-sam-je-drzao-da-se-ne-baci!

Vojaž ispričao šta se desilo na Brankovom mostu.
Jedan od najpopularnijih repera na ovim prostorima, Mihajlo Veruović Vojaž, koji je nedavno raskinuo s Breskvicom, spasio je devojku koja je htela da skoči sa mosta.

Situacija se odigrala na Brankovom mostu, a policija je bila na licu mesta, kao i Vojažov kum.

Mladi pevač se sada prvi put oglasio nakon ove humane reakcije i ispričao kako se sve odigralo.

“Nikola i ja smo zajedno vozili bicikle na Brankovom mostu, išli smo do grada. Videli smo devojku da je prešla ogradu. U momentu kada se nama činilo da smo dovoljno blizu samo smo skočili sa bajseva i uhvatili je oko grudi i gornjeg dela tela. Između nas je bila ograda Brankovog mosta. Čvrsto smo je držali na ivici kako se ne bi bacila”, ispričao je Vojaž za “Kurir” i dodao:

“Generalno, mi smo pričali sa njom. Smirivali smo je i govorili joj da nije sama i da kroz šta god da prolazi da može da priča sa nama ako treba i celu noć i dan. Rekli smo joj da u nama može da vidi saveznike i prijatelje i da kroz šta god da prolazi nije sama. tadko smo je džali neko vreme. Ne želim sada baš da otkrivam sve, to je ipak njen privatni život i privatna stvar, to sada nije ni važno. U sledećem momentu je došao još jedan čovek, onda je ona počela malo da se batrga i otima, shvatili smo da je to to. Sva trojica smo je zgrabili i prebacili preko ograde. Morali smo da je držimo dok nije došla policija i hitna pomoć”.

Comments

comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2016 Stars.rs

Skip to toolbar